Summa sidvisningar

måndag 9 februari 2009

Bibbi Travolta

Aah, aah, aah, aah Staying ALIIIIIVE! Det råder discofeber här i hemmet idag. How come? Ja, för så kan det bli om barnen har pysselverkstad. Pysselverkstad med glitterpennor. Pennor som det liksom väller glitter SAMT lim ur. Tänk er kladdet. Tänk er kletet!
"Mamma! Du måste hjälpa Bibbi"
"Vad är det???" ropade jag skrajset. Katten är ju ändå 16 bast och jag fasar för att hon bara ska ligga helt livlös vid sin matskål någon dag. Hu.
"Titta på hennes svans!"
Jag slänger en blick åt kökssoffan. Katten är vid liv. Puh. Men hur ser hennes svans ut? Vad är det som glittrar och glimrar? Är det inte? Jo, det är det. Hela hennes svans är täckt av små glittrande stjärnor! Vi har fått en discokisse i familjen!
Jag slänger på lite Bee Gees här på stereon och så får alla hoppa upp och stuffa under discobollen. Kom igen katten - det svänger ju!

Dagens låt: Do you wanna be in my gang? Gary Glitter.
Vill du vara med i stans tuffaste discogäng så är det bara att hoppa på närmsta buss och ta sig hit. Vi har disco hela natten lång. Det kan man ha när man inte har några grannar ännu. Bästa att passa på. Man lever bara en gång (nä, nio säger visst Bibbi här nu).

Inga kommentarer: