Summa sidvisningar

fredag 4 april 2014

Rapport från en skurhink


Nu vet jag inte riktigt varför jag satt och letade efter en bild som skulle visa en positiv kurva. Känner mig inte så värst positivt lagd just för tillfället men okej då. FASAD! Det är viktigt att hålla en fasad!


Känner mig faktiskt lite lack på skoljobbet just nu. Har varit vikarie för en kollega mer eller mindre sedan februari och så hux flux är man undanputtad av en annan hoppa. Bara för att jag råkade ha ett annat jobb (på radion) några dagar. S.U. R. T. Så nu är det oroligare tider igen. Vet inte från vecka till vecka var, när eller hur. Alls. Det känns sådär.
Däremot känns det jättebra att stå på skolgården och känna sig jätteful, gammal och dammig och så kommer J, mitt 100%-iga lilla nioåriga fan, cyklande leendes emot mig.
"Vad är det? undrade jag, eftersom han stitrrade så konstant på mig.
"Du såg så fin ut!" sa han och skrattade.
Blev den fula gamla dammbollen väldigt lycklig då? Det kan ni lita på.

Överhuvudtaget så får man ofta en hel hink med kärlek över sig varje dag i särskolan. Det är kramar, pussar, barn som kommer rusandes emot en och skriker "MIRRRRE!!!!" och det är barn som smyger upp bakifrån en och kramar en när man sitter och äter mat i matsalen. Mycket skratt blir det (och gråt med för den delen men det väljer jag att förtränga just nu) - så visst är särskolejobbet hyperkul när det är som bäst.

Men idag är det jätteledig fredag och solen skiner. Imorgon ska jag berätta för er hur det gick för mig på Hälsolyftet.

Dagens låt: Did I tell you - Jerry Williams

Har jag talat om för er att våra katter är enormt lama och tråkiga? De vill aldrig kela, de äter nästan bara torrisar (suspekt) och de gillar att bitas. Jättecharmigt. Inatt har dom dessutom lekt den tokroliga leken "biljakt på autobahn" i våran säng och det ger ju verkligen INTE några direkta pluspoäng. Som straff så har jag nu ringt till veterinären. 16:e april ska katterna steriliseras och när dom har repat sig så är det jag som kickar ut dom på kvällen och tar in dom på morgonen. Nu är det färdigfjäskat. Dom får banne mig bli utekatter nu!

Inga kommentarer: