Summa sidvisningar

onsdag 6 november 2013

Bytt är bytt!


Har varit arbetsbefriad både måndag, tisdag och onsdag (ska jobba torsdag och fredag) och då har man ju en massa tid att göra annat. Leta saker till exempel. Saker man kan sälja vidare. Eller så kan man kolla hemma i sina egna gömmor och lägga ut på nätet till försäljning och just det gjorde jag alldeles nyss.
På facebook finns nämligen en bytessida där man byter saker med varandra. Det kostar gratis och är skitkul.
Jag har bytt bort speglar, hockeyspel, griffeltavlor och som nu idag då: En lång plastmatta och en massa urfula gullegull-lampor.
Dessa saker har legat ganska länge i bagaget på bilen och idag ledsnade jag på att de bara låg där och såg förskrämda ut. Tog in dom och tänkte först stuva ned skräpet (som kommer från morsans gamla lägenhet) i källaren för att sedan tas med på loppis. Fast smarta jag tänkte om. Lamporna var så skrymmande och man kan ju alltid testa att byta bort?
Sagt och gjort. Tog två kort, lade ut dom på facebook och en halvtimme senare hade jag fått napp. En och samma människa ville ha både lamporna och mattan! Så nu sitter jag här med ett belåtet flin spelande på läpparna. Har blivit av med något jag inte velat ha OCH istället fått både kattsand och kattmat hemburet hit till oss. Toppen!
Är så INIHELVETE nöjd med mig själv just nu.

Dagens låt: I want it all - QUEEN
För två veckor sedan blev jag erbjuden ett längre vik på Rosenlundsskolan, tackade nej. Idag blev jag erbjuden ett likadant vik på Sandagymnasiet. Konstigt nog var det åt samma rullstolsburne kille som jag var assistent åt för fyra-fem år sedan. Han med kramperna och dreglandet. Tackade nej även den här gången. Gillar faktiskt att vara lite här och var och inte på samma plats fem dagar i veckan. Är jag kräsen? Är jag konstig? Skicka svaret inom fem dagar till: randigkatt@hotmail.com

Inga kommentarer: