Summa sidvisningar

torsdag 1 mars 2012

Visa rövarna! Visa rövarna!

Vad är det med killar och kalsonger? Va? Va?
Hade en kille kommit släntrande i Kungsängsskolans korridor 1980 med brallorna hängandes så att hela röven syntes hade han blivit totalt utskrattad. Han hade glatt fått titulera sig "Mobboffer" för all framtid.
Numera är det plötsligt heeeelt okej att gå med brallorna nästan nere vid knäna för har man ett par fräna kallingar så måste man ju visa dom! Jamen varför inte ta steget ut och enbart traska omkring i kallingarna på stan? Vad är det som hindrar liksom. ALLA VILL JU SE ERA KALSONGER JU! Kom igen nu.

Igår var dottern och jag på badet. Plötsligt kommer det nersvischandes ett gäng på tre tjejer och en kille i vattenruschbanan. Hur gamla kan dom vara....20-25? Badvakten kommer rusande.
"Ni där! Ni får inte åka tillsammans - det står tydligt och klart på skylten!"
"Men hallå. Vi är ju vuxna (jaså?) och vi ville bara testa", säger killen som ligger inne med en SKITFUL tatuering på ryggen där det står FANNY och OLIVIA. Är han pappa? Stackars barn isåfall.
"Då vet ni hur ni INTE ska göra då" säger den allt för snälle badvakten och så fortsätter han:
"En sak till. Jag vill att du går och tar av dig det du har där under badbyxorna. Det är absolut förbjudet att ha underkläder här i bassängerna".
Killen blir plötsligt jätteosäker. Nu är han ingen man och pappa längre utan en bebis. Han ser ut som om han ska börja lipa.
"Måste jag verkligen det? Dom är ju nya ju!"
Men det måste han och efter en himla massa dividerande får han gå ut i omklädningsrummet och svida av sig sina fula MARWIN-kallingar. Rätt ska vara rätt. Där fick han.

Kalsonger under badbyxorna. Varför? Det är ju äckligt! Visa kalsongröven på stan. Varför? Det är ju osmakligt! Vad är det med män och kalsonger? Kan någon förklara - jag förstår ingenting.

Dagens låt: China girl - David Bowie.
Wendy sitter i köket och ritar. Nu är hon färdig. Nu får jag teckningen. Som heter "Kines som skämmer ut sig". Humor.
Klart att "Kines som skämmer ut sig" hädanefter ska pryda kylskåpet.
Barn alltså.....

5 kommentarer:

Sparkling sa...

WORD! Kunde inte sagt det bättre själv!

Anonym sa...

Har hört att detta fenomen med att visa kalsongerna kommer från Amerikanska fängelser där det betyder en invit till intimt umgänge mellan de intagna...
vet de om det?:))
//Tuppen

Anonym sa...

Ha ha haaa!
/AnonymaAK

hoodoo sa...

Kan inte annat än tänka på Kasper, Jesper & Jonatan när jag ser rubriken.

randigkatt sa...

Om det ändå hade varit dom rövarna. I Kamomillastad. Men icke.....