Summa sidvisningar

tisdag 27 augusti 2013

Stoffe spelar luftgitarr


Hej, det var längesen! Har blivit kattägare till två katter som är VRÅLHUNGRIGA 24/7. Jämt! De äter oss ur huset och då är de ganska små krabater ännu. HUR SKA DET DÅ BLI NÄR DE ÄR FULLVUXNA? Kommer jag att få bära hem en 25 kilos säck med torrfoder varannan dag då? Och ännu värre. KATTLÅDAN! De springer och pinkar och skiter (luktar apa i hela lägenheten) stup i kvarten. Tömmer nog lådan, jag överdriver inte, tjugo gånger om dagen. Suck. Fast jag gillar att ha katt, katter. Två spinnande värmeelement i sängen när man sover....mmmmmm. Mysigt.

Vad annars? Jo, det kan jag berätta. Anmälde mig till Vikarieförmedlingen igen och via ett dataprogram som heter TelMe så angav jag att jag var tillgänglig att löneslava fr.o.m måndag 26/8.
Det var igår det. Var lite nervös på morgonen, man är liksom det, men efter att jag skjutsat ungarna till skolan så kände jag mig ganska säker på att nä, idag blir det inget jobb. Då hörs ett ynkligt pip från min fula mobiltelefon. Ett SMS. Som undrar om jag kan komma och jobba på Junedalsskolan (särskolan) nu på momangen?
Helvete! tänkte jag och sedan svarade jag klämkäckt att "Jag kan!" Tjugo minuter senare stod jag på en skolgård där jag aldrig tidigare satt min fot. Solen sken och den biträdande rektorn som kom och tog i hand verkade jättetrevlig. Träffade massa gamla kollegor från förr (jag jobbade ju med särisar 2008-2011) och ännu fler gamla elever. Fick kramar. Barnen kom ihåg att jag hette Mirre. Jag blev lite lipig. Vad härligt att vara tillbaka igen!
Så nu har jag fått in en fot på en ny skola som verkar både vettig och bra. Ska vara där och vicka i minst tre dagar men jag hoppas och tror att det kan bli mer.
Tjoho! Känner mig nästan lite glad. Nästan alltså.

Inga kommentarer: