Summa sidvisningar

tisdag 23 oktober 2012

Slitzbrud på besök


Vi bor i Huskvarna. Vårt hus har tio lägenheter. I en av lägenheterna huserar en jugoslavisk herre som jobbar åt strippklubbsmagnaten Dragan. ABSOLUT NÖJE, tror jag visst att hans senaste hak hette. Eller om det var Mac Dragans. Denne jugoslaviske herre strippar inte själv, SÅKLART, utan det gör ju en massa unga, fagra tjejer som inte har något bättre för sig, men exakt vad han gör vet jag faktiskt inte, men han släpar iallafall hem hårdspacklade tjejer i kortkort titt som tätt. Åtminstone när hans mamma och plastpappa har haft den goda smaken att dra till Bosnien. När katten är borta...ja, ni vet. Då blir det åka av.
I en av de andra lägenheterna bor en annan man, eller kille, som bär keps och snusar och alltid slänger tomma pizzakartonger i soporna där de inte ska vara utan i PAPPERSÅTERVINNINGEN. Han ser alltid sådär lite full i fan ut och vi kan ta och kalla honom Rikard eftersom han heter det.
Hur som haver så stod Skägget ute på trappen och rökte en morgon i somras. Ut på gården kommer då en riktig scandal beauty, lite lätt tilltufsad i full nattklubbsmundering, på väg till en beställd taxi. Hon frågar Skägget med glosögonen om hon kan få en cigg.
Lite senare på dagen möter Skägget den här Rikard. Följande konversation utspinner sig då:
"Tjena! Jaså, du hade hemmamatch inatt?" säger Skägget, uppenbart beundrande.
"Hö hö. Jajjemen! Hon var faktiskt en redig SLITZBRUD. Och hennes kille sitter i fängelse just nu!" svarar Rikard och puttar bak kepsen och slickar sig malligt om de snusbefläckade läpparna. (Att han verkligen såg ut så är något jag bara hittade på just nu men man kan väl få fantisera lite).

...och tja, det var väl det och vad jag ville ha sagt med detta vet jag inte riktigt. Gör du? Kanske var det bara något om att vi trots allt bor i ett ganska spännande boende. Kanske helt enkelt ville göra mig lite intressantare än vad jag är. Hej.

Inga kommentarer: