Summa sidvisningar

onsdag 28 februari 2018

Men på biblioteket är det varmt iallafall


THE BEAST FROM THE EAST är här. Det tackar vi för. Hade det inte kommit in snökanoner och en hel hop med minusgrader från Sibirien så hade inte lilla jag fått jobba extra på trafiken igår. Och då hade jag varit 600-700:- fattigare eller nåt. Thanx to the eastbeast. Eller som Tina Turner skulle ha uttryckt det: "You're simply the be(a)st!"

Sonen var iallafall MYCKET sur över att behöva bli påtvingad överdragsbrallor idag. Tur att han har en ordentlig mamma som har stenkoll på termometern. Hade han inte haft det så hade han förmodligen traskat iväg i shorts och foppatofflor till skolan ÅRET RUNT. Som en del andra killar (vuxna män) gör. Har sett både en och två och tre personer av manligt kön som trots tio minusgrader går/cyklar i shorts. Hur är de funtade? Och hur klär de sig på sommaren? Vänder de ut och in på sitt skinn då eller vad?
Folk! De är fanimig inte kloka.

Dagens låt: Drive - The Cars
Vår Blocketbegagnade Toyota Corolla har vi nu haft i vår ägo i över två år. Vi är mycket nöjda med den trots att den har bucklor och hål och en bagagelucka som man liksom måste bända upp. Den startar jämt, även om det är femtio minus ute, och allvarligt talat - är ändå inte det det viktigaste? Jag svarar JA på den och mina barn svarar med all säkerhet ett rungande NEJ! De tycker numera att den är oerhört skämmig att fraktas runt i.
Känner att jag har misslyckats kapitalt med det där som kallas "barnuppfostran." Det är INSIDAN som räknas. INSIDAN!

Inga kommentarer: