Summa sidvisningar

onsdag 17 oktober 2012

Hej identitetskris!

Just det. Hej på dej. Vad lägligt att du kommer så här långt fram i livet. Hade jag varit 18 eller 25 kanske jag hade tyckt att det var helt okej/normalt att du knackade på. Men nu? Identitetskris NU? Är det inte i den här aktningsvärda åldern som man ska ha allt utstakat till 100%? (eh, jo).

"Jag har inte ens ett par jävla Huntergummistövlar", tänker jag idag när jag är ute och promenerar i höstsolen. Inte ens det. Mina gummistövlar kanske har höga skaft men de är gröna och bonniga och inhandlade på Erikshjälpen för ett flertal år sedan. Kostade kanske sisådär 20:- per stövel. Inte så mycket Hunter. Men desto mer mej.

Det är när jag är ute och går i skog och mark iklädd gummistövlar som jag mår som allra bäst. Det har jag förstått nu. Tjusiga ECCO-stövlar för tvåtusen kanske är fränt men....var det bonde jag skulle blivit? Har jag valt fel nu, här gick jag runt och trodde att jag var media/kultur och så är jag egentligen nåt bonnigt i flanell med traktor i garaget som vill gå och sprätta runt i gödselstackar och dylikt? Herregud. VEM ÄR JAG?

Har iallafall förstått att mina dagar på trafikredaktionen är räknade. Tack för det förbannade helvetes-LAS. Vad jag ska göra istället har jag ingen som helst idé om så därför tänker jag tillbe högre makter nu.Vad fantastiskt det vore om de liksom bara kunde skicka en blixt av vetskap genom hela mig när jag är ute och spontanklafsar i gummistövlarna. Att liksom bara "drabbas". Känna sig varm i hela kroppen av vetskapen att JUST DET! Det är ju DET HÄR jag ska syssla med!

Be be be. Hjälp gärna till du också.



1 kommentar:

Sparkling sa...

Skulle också vilja ha en sån där insikt om vad det är man egentligen ska göra. Har bitvis svintråkig stämning på jobbet och det känns lite som att man kanske skulle göra något annat...men vad skulle det vara i så fall? HJÄLP. Vi får be tillsammans, var det inte så de sa i söndagsskolan?