Summa sidvisningar

torsdag 25 oktober 2012

Universums lamaste bonde


Jag skulle kunna babbla om honom i timmar men nu ska jag gå och lägga mig. Bara måste säga detta: HURKANFLERAKVINNORSLÅSSOMDENNEMANIBONDESÖKERFRU????? Han, Sven-Arne i Ockelbo, är ju så stel, trist, okarismatisk, torr, flinande och LAM att man bara vill gå och hänga sig efter tio sekunder i hans sällskap. Kan sätta tusen spänn på att han är en 45-årig (45!! han är till och med yngre än jag!) oskuld. Och honom slåss dom om!! Helt himla obegripligt.
Sven-Arne - du är ungefär lika intressant som ett glas med utspädd lättmjölk. Burr!

8 kommentarer:

Sparkling sa...

Det har tagit fram tills nu innan jag ens har lärt mig vad han heter. Det blir..."öööh, han Bengt-Olof...eller är det Sven-Erik...Nils-Arne...ähvadfan, han den mesiga". Snacka om att göra intryck, liksom. NOT. Fattar verkligen inte vad NÅGON ser hos honom, maken till torr och trist typ får man ju leta efter. Först trodde jag att KLAS skulle bli årets driftkucku med sina mäktiga bävertänder och sitt hemska nervösa skratt, men han framstår numera som väldigt sympatisk och ett under av social kompetens.

Sparkling sa...

Och 45 år dessutom! Han skulle ju lätt kunna passera som 60-åring!

Sparkling sa...

STOPPA PRESSARNA! Läste precis på TV4:s hemsida att Sven-Arne har TVÅ BARN! What? Hur i hela friden har detta gått till? Man förstår ju den kvinna som lämnade honom, men den kvinna som lägrade honom...UÄÄÄH. Tanken svindlar.

randigkatt sa...

HAR HAN BARN!!!! Jag är i chocktillstånd. Han måste ju ha blivit våldtagen två gånger då - annars kan jag inte fatta hur det har gått till. Han som fick panikångest av att ge en komplimang till var och en av tjejerna "Hon är rar" sa han till/om den ena. "Hon är rar" sa han till/om den andra. "Hon är rar" sa han till/om den tredje. Och jag tror han sa så till den fjärde också. När han dansade med en av brudarna så höll han bara om henne med ENA ARMEN - den andra lät han hänga lite, nej mycket, lamt utefter sidan. Gaaah! Han kan inte ha barn. Det kan inte vara sant.

Sparkling sa...

Han kanske har fått dom med sin syrra eller någon annan nära släkting. MOHAHAHAHA.

randigkatt sa...

Ja där har vi det! Så måste det förstås vara.

Anonym sa...

Han kanske är lam?/AKanonym

randigkatt sa...

Ha ha. Lam i hjärnan isåfall.