Summa sidvisningar

tisdag 30 juli 2013

Olika blir lika och jag undrar varför?

Man har, utan att skryta, en hyfsat stor bekantskapskrets. Och jag vet egentligen inte varför jag kom att tänka på det här just nu men kanske var det på grund av facebook - igen!
Ser nämligen att en av mina kvinnliga bekantskaper har lagt ut en del bilder sin nye man. Han har uppenbarligen en ganska extrem klädstil och min kvinnliga bekant har också en ganska extrem stil....MEN! Innan hon träffade den här mannen så var det liksom speciella kläder åt ett helt annat håll. Kläder OCH frisyrer. Nu när de är ihop så måste hon SÅKLART bara slänga alla sina gamla kläder överbord, klippa och färga håret och totalt anamma sin nye mans stil. Varför? undrar jag. De har ju uppenbarligen blivit kära i varandra ändå trots att de inte alls hade samma uniformer i inledningsskedet. Detta retar jag upp mig på. Och jag veeeet. Jag borde inte göra det men jag gör det ändå.
Varför måste man se ut som Knatte & Fnatte? Bill & Bull? Lili & Sussie?
Vore det inte roligare med låt säga Batman & Kajsa Anka? Åsa-Nisse & Vampirella?  DiLeva & Pamela Anderson? Håll med mig nu!

Skulle jag exempelvis se följande par på stan så skulle jag bli överlycklig. Jag skulle återfå tron på människors egna viljor:  En golfbrud och en blackmetalkille.
Eller en stekare från Östermalm i rosa pikétröja och backslick tillsammans med en piercad punkbrud med tuppkam.
Eller varför inte en fult tatuerad raggarbrud med skinnväst ihop med en advokat som kanske heter Jens Lapidus?
 Kommer vi någonsin att få se dylika par? Jag tror tyvärr inte det men UTIFALLOMATT ni ser något intressant så kan ni väl slå mig en pling?
Schyssta?

Inga kommentarer: