Summa sidvisningar

tisdag 25 oktober 2011

Tävlingen avgjord!


Ååååkej. Jag ska alltså skriva om varför jag känner mig lätt efterbliven - men jag gör det inte idag. Ni får tåla er några dagar till eftersom att jag har drabbats av universums onda öga de sista dagarna.
1. Skulle hämta Wendy på ett barnkalas i söndagskväll (pyjamasparty igen). När jag svänger in på min hatgata nummer ett, BERGSGATAN, så kör jag rätt in i en refug som inte är utmärkt. Skylten har någon tydligen kört ner och hur fan skulle jag kunna veta att det är ett asfaltsfundament där mitt i gatan? Bilen pajar. Katastrof med hyfsat stort K. Vi får gå hem. Molokna. Vad kommer det här lilla kalaset (eller pyjamaspartyt DÅ DÅ) att kosta mig nu? Jag ser många, åtråvärda tusenlappar flaxa iväg.
2. Datorn är som sagt var bäng. När ska den krascha? Nu har den hotat mig i flera dagar. Ska han aldrig komma till skott?
3. Skrivarens bläck eller pulver eller vad det är ( se! jag ÄR efterbliven!) är slut. Nytt kostar närmare en tusenlapp. Det är ju för fanken billigare att köpa en helt ny skrivare.
4. Igår kom heltäckningsmattan.
5. Idag fyller Mille år. Kalas ikväll och imorgon kväll. Och då har jag inte ens börjat fundera på barnkalaset (pyjamasparty?).

MEN! Precis nu bara för en stund sedan så tittade jag in på internetbanken. Lönen har kommit (se bilden här ovan). Hjälp mig upp från golvet där jag ligger avsvimmad - jag är rik. Och då får jag lön för en vecka på skolan den 27:e också.
Jag tar tillbaka det där med det onda ögat. Vi hörs!

PS. AK - jag ska fundera ut ett boktips till dig också.....

Inga kommentarer: