Summa sidvisningar

tisdag 13 november 2012

Måste bara tala om en sak. Eller två.

1. BabyFoot - ni vet den där mirakelsaken för fossingarna....den som bara kostade 279:- och som skulle ge superlena babyfötter? Den fungerade inget vidare. Visserligen var det rätt så skönt snedstreck skumt att stoppa ner de gamla fula fötterna i varsin plastpåse med en massa kemikalier i och halka runt med dom i två timmar. Men det är ju själva resultatet man är ute efter. Enligt den där massagemänniskan på Hudoteket så skulle ju det gamla torra skinnet ramla av efter ungefär tre dagar. Det, kan jag lugnt säga, har det INTE gjort. Lite skinn har lossnat i själva fotvalvet men vem sjutton bryr sig om fotvalvet? Det är väl för höge farao lena hälar och fotsulor man är ute efter? Annars tycker jag att produkten kan byta namn till BabyFotvalv. Faktiskt. Låter jag missnöjd? Jamen jag ÄR missnöjd. Hatar att bli snuvad på sköna saker som jag betalat dyra pengar för. Morr. Fräs. Jättestor uppburrad svans.

2. En sak till. Böcker. Jag har SÅ ofattbart många olästa böcker hemma men ändå går jag till bibblan och lånar på mig fler. Hur sinnessjukt är inte det på en skala? Och när jag är på loppisrundor så hittar jag alltid ÄNNU fler böcker som jag inte kan låta bli att köpa bara för att dom är så billiga. Knasigt.
Idag fann jag mig själv inne på Myrorna och deras helt underbara bokavdelning. Mina ögon föll på Maria Ernestams "Busters öron" och fast att jag har läst den så var jag helt enkelt bara tvungen att ta upp den, läsa om handlingen på baksidan och nästan bli tårögd över att jag redan har läst den. Tänk vad häftigt att ha den oläst. Tyckte så synd om mig själv (för att jag redan läst den) att jag var tvungen att kasta den ifrån mig och rusa ut till bilen, göra en cool rivstart och köra därifrån.
I söndags hände ungefär samma sak. Då blev jag helt plötsligt dyster bara för att jag redan har läst Per-Anders Fogelströms "stadserie". Tänk om man ändå hade haft den oläst, tänkte jag. Vilken total lycka!

Snälla. Säg att ni känner igen er nu så att jag inte känner mig så ensam om sådana här konstigheter.

2 kommentarer:

Sparkling sa...

Känner absolut igen mig i nummer 2. Köper jämt böcker, fastän jag redan har jättemånga. Speciellt på loppis, det går ju liksom inte att låta bli när man kan köpa en hel kasse böcker till priset av en ny. Och bibliotek...mmmmm. Bästa uppfinningen ever.

Barasara sa...

Skumt att inte fotgrejen funkade, har läst många som använt och alla har beskrivit hur de tappar mängder av hud. Marika gjorde också det.
Sicken flopp.
Nästa grej att testa kanske är de där fiskarna som äter hud, skulle du våga?

Känner igen känslan men för film, nästan alltid när jag ska hyra eller låna film håller jag i filmer jag sett och önskar att uppleva samma igen.

Jag har inte läst stadsdelen. Än. Du kan avundas mig. Ska fundera vilken film du ska se för att jag ska avundas dig.