Summa sidvisningar

fredag 8 februari 2013

Femton dagar utan kök


Jamen hej alla. Och stort kors i taket - här kommer ett inlägg från randigkatt, en katt som har SÅ. HIMLA. MYCKET att stå i att hon snart blir tokig. Som den minnesgode läsaren vet så har vi drabbats av en vattenläcka i det gamla sjabbiga, röda, fina, gamla köket. Sjabbigt eller ej - har man inget kök blir allt jobbigt. Rörigt. Det är nästintill omöjligt att svänga ihop en maträtt, man hittar inte kastrullerna, var är svartpepparkvarnen? Saltet? Olivoljan?
Ovanpå detta så ska man ringa hantverkare, försäkringsbolag, grannar som har det minst lika jävligt, man ska fundera ut en plan, en plan på HUR kökshelvetet kan tänkas inredas. Man ska beställa skåp, luckor, diskbänkar, leta spis, kyl, golv, tapeter och kakel. Det är, buhu, JOBBIGT!

Och exakt HUR mycket saker och pryttlar och prylar har man i ett kök egentligen? Jag bara undrar. I vårt kök var det typ tolvtusen saker. Saker som nu står i hallen, i sovrummet, i källaren. Huller om the buller. Jag som är en ORDNINGSMÄNNISKA mår inte bra av detta kaos. När ska detta hades förvandlas till paradis? När?

...förresten så kanske det förvandlas en aning redan nästa vecka....jag säger bara Kanarieöarna så får ni använda fantasin för att lista ut resten. Mmmmm....

3 kommentarer:

Mitt lilla face sa...

Tänk på när allt är nytt klrt och frächt

Barasara sa...

Håller med Matts, vilket härlig (och lättstädat som du älskar) kök det kommer bli. Men du, älskade vän, köper du inte en diskmaskin nu? Att handdiska för mer än två personer är ren och skär galenskap.

Soliga resan - den är du så värd.

randigkatt sa...

Håller också med Matts. Kanske är man där redan om en månad?

Diskmaskin, no no no. Att diska är meditation. Ren och skär meditation.
:-D