Summa sidvisningar

onsdag 27 februari 2013

Hade jag varit en seriefigur så hade jag hetat Unlucky Luke

2013 - vad har du emot mig? Tandvärken, jobbet, magsjuka barn, vattenläckan, cp-annonser som ploppar upp över hela facebook (Hur FAN får man bort dom???) och nu idag då. Ytterligare med skit.
1. Upptäcker att min mobiltelefon är borta nu på förmiddagen. Ringer till den. Ett svagt läte hörs men det är så svagt att det är omöjligt att lokalisera. Ringer en gång till. Springer omkring men nej, jag hör inte varifrån ljudet kommer.  Snickaren som lägger köksgolvet hör också signalen men det är lika omöjligt för honom tydligen.
Ringer två gånger till. Nix. Ringer en gång till och då händer detta: MITT MOBILSVAR hoppar igång omedelbart. Alltså så kommer det inte ens en ynka signal . Bara min erbarmliga röst som förklarar att jag inte kan svara just nu men JAG RINGER SÅ GÄRNA UPP OM JAG BARA LÄMNAR MITT NAMN. Jo, tjena.
Har gått in i en djup depression i och med detta. Jag ORKAR inte köpa en ny telefon med nytt nummer och så alla kontakter som ska läggas till. JAG ORKAR INTE! Helvete! Saida - kom tillbaka.Om du hade levat så hade jag gladeligen pröjsat dig 500 kronor bara du kunde avslöja telefonens gömställe.
2. När jag är som mest uppriven ringer den fasta telefonen och en tjej förklarar att hon har jagat rätt på mitt telefonnummer eftersom att jag ju tydligen är ordförande i huset vars tak nyss var fullt med snö men den snön har nu åkt ned från taket och landat på hennes bil och hur gör vi nu????
Det blir till att ringa Länsförsäkringar YTTERLIGARE en gång. Det räcker ju liksom inte med en vattenläcka och hundra samtal om den. ÅH NEJ. Ge mig mer nu när jag ändå håller på. Gör det.

Vad kommer hända imorgon? Kommer Mats hem med bara tre ben? Kommer jag att vakna med en tumör som har vuxit ut på ryggen? Kommer ungarna att bli diagnosticerade med någon slags bokstavskombination? Kommer jag krocka med bilen?

Tack för kaffet.


Inga kommentarer: