Summa sidvisningar

torsdag 19 december 2013

Hur kunde det bli så här?

Vem var det som sa nåt i stil med att vem som helst fick slå henne hårt i huvudet om hon någonsin skaffade sig en klösbräda? Någon minnesgod bloggläsare som kommer ihåg? Jamenvisst. Rätt. Det var ju jag som sa så! Ganska nyligen tillochmed. Host. Harkel.
Hur kommer det sig då att jag idag, den 19 december 2013, sitter här med, harkel, harkel, en sprillans ny NOKIA smaaatfoan? Jo, det kan jag berätta och precis som vanligt så tänker jag skylla ifrån mig. Allt är egentligen den där diskmaskinens fel. Den är roten till allt ont.

Diskmaskinen var ju något, nytt och MODERNT och sådant är jag per automatik EMOT. Men så upptäckte jag ganska snart (efter en diskning) att det nya, MODERNA, det var ju toppen!
Men så hände det sig som så att när diskmaskinen flyttat in så fick tjock-tv:n panik och ville flytta någon annastans. Så istället tog nya, MODERNA och skitnödiga platt-tv:n hans plats.
Bara där kan man ju tycka att min gräns för psykbryt vore nådd, men icke.

En dag så slutade internet att funka i min gamla, OMODERNA, mobiltelefon. Då gjorde jag något mycket dumt. Jag ringde Telenors support. Som naturligtvis tyckte att jag kunde få en helt ny och JÄTTEJÄTTEMODERN telefon om jag tecknade ett abonnemang hos dom i bara en sisådär tjugofyra månader typ. Det skulle ju ändå inte kosta mig något! (ja, alltså det skulle ju kosta 199:-/månaden men det är ju ändå vad jag brukar betala).

Så gick det till. Ganska odramatiskt. Har nu bekantat mig med smaaatfoanen under två dagar och ja, jag kryper så hemskt gärna till korset på mina gamla, bara skurgumsknän och erkänner. Jag är imponerad. Vad mycket den kan!
Igår så satt jag till exempel i tre timmar, HELT AVSKÄRMAD, från yttervärlden och spelade Wordfeud med några andra okända missbrukare. Katten som aldrig brukar vilja gosa låg i mitt knä och åmade sig och ville ha uppmärksamhet som han inte fick, barnen var runt omkring och gjorde....något och Skägget satt, väldigt OMODERNT, i ena soffhörnet och läste en bok. Tror jag. Jag vet inte riktigt. Hade faktiskt fullt upp med att få 51 poäng av ordet SLY.

Mår jag så mycket bättre av att ha blivit en svennebanan nu då? Nä. Nej. Inte alls. Känner allt mer för att bara sätta mig i ett torp utan el, twitter, bloggar, facebook, instagram och wordfeud och vad fan nu allt heter.
Fast Anna: Du nämnde nåt om Ruzzle? Hur gör man? När kan vi spela?

Dagens låt: Freedom - George Michael
Två dagar kvar och sedan.....JULLOV! Bara gå hemma och släpa fötterna efter sig, höra barnen som bråkar sådär kärvänligt med varandra från morgon till kväll och försöka dra med dom ut på aktiviteter efter att ha fått tjatat sig vansinnig....mmmmm.


2 kommentarer:

Sparkling sa...

RUZZLE! Bästa spelet! Ladda hem, finns gratisversion med trist reklam. Sök upp mig, jag heter dachshundrun. Sen spelar vi!

randigkatt sa...

Häpp! Tar tag i detta i helgen!