Summa sidvisningar

fredag 17 januari 2014

VAD JAG ÄR NERVÖS!

Hörde just på senaste väderleksrapporten och en mening man INTE vill höra när man är en jätteringrostig och skitnervös trafikreporter som just ska göra sitt första arbetspass på åtta månader är: "Det kan komma upp till 10 cm nysnö över Götaland under dagen". Och sedan kom Ekot och blarrade om "stora trafikproblem...blabla...lastbilar kört fast...." H:E:L:V:E:T:E.

Bilister! Stanna inne och gör nåt kul istället. Ta inte era bilar och åk ut och larva er på vägarna och ni lastbilschaufförer som tänkt sig att köra i Halland, Skaraborg, Sjuhärad eller Väst - ta vägen över Skåne, Kronoberg och Östergötland istället. Jag vill ha en lugn första arbetsdag.
Kan ni ta och fatta det?

Dagens låt: Någonting att äta, någonting att dricka - Sune Mangs
Poppig låt det där. Kom på den bara för att jag just stått och gjort min första matlåda på väldigt länge. Matlåda, hmpf.
Säga vad man vill om skoljobbet - men nog är det en jädra förmån att få gratis skollunch varje dag. Det OCH mellanmål. Fast å andra sidan är kaffet gratis på radion. Man får ta det onda med det goda som han som jag har glömt namnet på brukade säga. (danska regissören ni vet...aaaah...hjärnsläpp...det bådar gott det här måste jag säga.)