Summa sidvisningar

lördag 17 juni 2017

Ingen kylskåps får man hoppas


Var ute en sväng med lånehunden och darlingen CHARLIE nu på eftermiddagen. När jag kommer tillbaka till hans matte så sitter hon och ett gäng som vanligt inne i sitt partytält ute på gården mellan husen.
"Har du varit ända i Kaxholmen eller?" undrade en av de församlade (och mycket oattraktiva) männen.
Jag förklarade att, hahaha, näääädå, jag hade bara gått utmed Vättern och så råkade jag träffa en gammal kompis som var ovanligt pratglad.
Satte ned min svettiga lekamen i en av de vita plastträdgårdsstolarna. Jämte mig satt en väldigt brunbränd gammal gubbe i permobil. Han hade inga ben nedanför knäna och alla hans fingrar utom ena tummen var kapade vid knogarna.
Jag undrade vad som hade hänt. Han berättade då att han varit i Thailand för typ sju år sedan och när han kom hem så blev han mycket sjuk. Läkarna var alldeles rådvilla men det rörde sig uppenbarligen om en extremt våldsam bakterie. Det fanns ingen annan utväg än att amputera liksom.
Charlies husse (han har inga studieskulder direkt) hummade och sa att Thailand var farligare än man kunde tro.
"Se bara på den där kvinnan från Lekeryd som skulle ta sig ett morgondopp och trampade på en MAGNET och dog!" sa han och ruskade på sitt stubbade huvud.
Jamen oj. Usch.

"Nähä, nu ska jag ta och gå hem" sa jag och reste mig.
Trampa på en magnet va....ujujuj. Thailand får vänta helt enkelt.


Dagens låt: Alone - Heart
Lördagkväll. Familjen med pyttelitet f myser sådär HÄÄÄÄRLIGT tillsammans som vanligt. Wendy sitter med sin mobil på sitt rum. Mille sitter och glor på någon hjärndöd film, mamma bloggar och pappa är ute och åker hoj. Förmodligen till Thailand eller nåt för det var HEMSKT vilken tid den här lilla mc-turen tog då! Klockan är halv nio nu på kvällen och jag tror han stack redan vid vid halv två. Bara han inte råkat ut för någon illasinnad magnet eller extrem bakterie som äter upp hans fingrar som behövs när han ska gasa eller bromsa eller foten som ska växla....nä...fy...det vore ju fasansfullt.....
Permobil - kan man lacka eldsflammor på en sån eller?

2 kommentarer:

Sparkling sa...

Vilket HÄRLIGT gäng! Vi har ett sånt sällskap några hus bort, de sitter KONSTANT på sin uteplats och kedjeröker och löser världsproblemen, samt diskuterar fakta som inleds med "dom säger att..." och sen kommer någonting som de inhämtat på Aftonbladet eller Facebook eller möjligen Flashback. Underhållande på avstånd, men samtidigt rätt skrämmande.

randigkatt sa...

Jag tror det finns liknande gäng i varje kvarter. Einsteins light med lösningar på allt.