Summa sidvisningar

torsdag 22 juni 2017

Rostig spik mot en...ja, vad då? Ska vi byta grejer med varann?Älskar att byta saker med folk. Ofta lägger jag upp saker som jag vill bli av med på en skänkes/bytes-sida på Facebook och lika ofta får jag napp. Hallmatta mot fem burkar kattmat. Toppen. Tre deckare mot en påse chips. Perfekt. Några penseér mot en Proviva. Tack.
Var inne på den här roliga sidan alldeles nyss. Får då se det här (bilden). "Bytes ny oanvända". Okej. Helt oanvända alltså. Helt nya. Man blir så sugen. Sugen på att slå något hårt i skallen på annonsören alltså.
VAD FAN ÄR DET HON VILL BYTA BORT?
Tuggben till hund inslaget i plast?  Nya gaffelben till en Honda? Salladsbestick i plast inslagna i plast? Vad vad vad?
Hur kan man vara så urbota korkad och inte skriva vad det är man säljer? Om jag ska sälja en vas så tar jag några ordentliga bilder på vasen och så skriver jag utförligt så att en utvecklingsstörd tioåring ska förstå:
"RÖD VAS, 20 cm hög, i fint skick. Finns i centrala Huskvarna." Exempelvis.
Men det är ju jag det.
Om du ser vad bilden föreställer - hör av dig innan jag dör nyfikenhetsdöden.


Dagens låt: Rain - Status Quo
De senaste midsomrarna har vi varit utomlands. Det har varit helvetiskt skönt. Får nämligen alltid ångest den här tiden då man ska vara en lycklig Timotejreklamsmänniska som carpar hela midsommarhelgen. Det går ju aldrig. Det blir nästan aldrig bra. Och så ska det regna. Jag vill helst bara sitta hemma och knapra chips men nu verkar det som att vi ska på någon större fest på vischan bortåt Nässjö. Tänk om bilden här uppe kanske föreställer ett familjeset med regnponchos? Ska jag slå till?


STOPPA PRESSARNA!!!!!
Måste göra ett tillägg. Nu har någon skrivit i annonsen att det ser ut som klänning? Annonsören svarar då att "det är en klämning."
En klämning eller ja, klänning alltså. Jamen hur skrattretande är det inte nu då? HAHAHAHAHAHAHAHAHA, tänk er nya Elloskatalogen! Bilder på olika klänningar ihoprullade i ett tjockt lager med plast. Prickig klänning 499:-  Randig svartvit klänning 699:- (man får använda sin fantasi). Folk är fanimej otroligt dumma i huvudet. Hela tiden.

1 kommentar:

Sparkling sa...

ÖÖÖÖH...nu vill jag ha ett blogginlägg om dina äventyr på Österlen. SKYNDA SKYNDA!