Summa sidvisningar

onsdag 23 augusti 2017

Detta är en konstig blogg


Ja. Den är det. Kanske är det därför jag är inne så sällan och skriver här. Jag kan ligga i soffan och tänka på en sak som retar mig och så tänker jag att "det här borde jag ta upp på bloggen" men kommer jag upp ur soffan? Sätter jag mig vid datorn? Nä. Jag gör ju inte det.
Så nu får ni aldrig veta vad jag tycker om Österlen. Ni får leva i total ovisshet hur min mycketmycketMYCKET (eller inte) intressanta sommar har varit. Ni får heller inte veta vad jag tycker om vissa cyklister som PROMPT måste ligga i cykelfilen (en smal remsa) när jag kommer cyklandes på högersidan och hela GÅNGFÄLTET är tomt men flyttar idioterna på sig trots att fotgängarnas halva är tom flera kilometer båda bakåt och framåt? Nej, det får ni inte.
Jag skulle även vilja berätta om hålen jag ramlar ned i ibland fast nu orkar jag faktiskt inte det. Eller så skulle jag kunna orera om hur jag verkligen TAR TAG i saker och ting ibland och nu har det hänt igen och strax ska jag vara på Jönköpings-Posten för en intervju. Hade även kunnat berätta om att jag är ledig i två dagar med undantag av fem timmars ideellt arbete på Erikshjälpen imorgon men att jag inte hinner med nånting ändå.
Men kaffe hinner jag med. Konstigt nog.
Ska sätta på en kanna nu. Vi hörs. Väl?

Dagens låt: Småstadsprat - Per Gessle & Lars Winnerbäck
Vilken lam låt! När hon den där körsångerskan sjunger "ny...tussilaaaagoooo" Jamenfyfan för TUSSILAGO! Iallafall i låtar. Ge mig en storstad och en bulldozer!

Inga kommentarer: