Summa sidvisningar

torsdag 22 september 2011

Klara färdiga kör!


Då var man igång igen då. Och bloggen ser förstås helt bängalo ut men jag har iallafall F Ö R S Ö K T. Det kan du inte ta ifrån mig. Nä, det blir aldrig som man vill vare sig det gäller blogglayout eller livet i allra största allmänhet. Det vet man vid det här laget.
Men mitt liv rullar på. Det har inte rullat riktigt åt det håll jag hade tänkt mig men jag är nöjd ändå. Till exempel så hade jag ställt in mig på att få jobbet som trafikreporter. Fick jag jobbet? Nej. Jag fick inte jobbet. Blev jag sur? Ja. Jag blev sur. Jättesur. Fast efter tre dagar var jag glad igen eftersom att han som fick tjänsten ska vara pappaledig och då får jag hans jobb året ut. ÅRET UT! Fatta lättnaden över att ha fast lön i tre månader! Det är en overklighetskänsla över det. En skön overklighetskänsla. Bye bye termobrallor! Nu behöver jag inte oroa mig över om huruvida jag ska förfrysa fötterna på en skolgård eller ej - trafikredaktionens kontor är både varmt och mysigt. Mmmmm.
Nån där uppe måste gilla mig.

Dagens låt: Painterman - Boney M.

Var håller du hus mister Painterman? Du skulle ju ringa i mitten av den här veckan. Ju! Trodde vi skulle måla klart det sista rummet. Ju! Du ringer ikväll va? Bra. Visste väl att det åtminstone fanns EN hantverkare man kunde lita på...

1 kommentar:

Barasara sa...

Ha! Jag har klickat in troget dagligen sen pausinlägget. "Det här blir ingen långvarig paus" både hoppades och visste jag. Nyfiffad blogg också. Det är roligare att blogga och bo när det är nytt och fint :)