Summa sidvisningar

lördag 24 september 2011

Min nya kompis



AK vet jag pratade om sina nässköljningar redan 1984 - hon har alltid varit tvåhundra steg före mig (hon var först i Småland med morotskakan också). "Skölja näsan" tänkte jag. "Vad ska det vara bra för? Löjligt!"
Men i förrgår, alltså typ 30 år senare, fick jag tipset av en annan kompis och då tänkte jag plötsligt avaffan! Är så in i norden trött på att minst två gånger om året drabbas av inflammerade bihålor och nu kände jag att en ny period med gulgrönt fräs var på gång.
Därför var det jag som åkte ner på stan, traskade in i närmsta hälsokostaffär och köpte mig en alldeles egen nässkölj. En nosebuddy. Min näskompis.
Första gången ihop så fick jag salta kallsupar av honom men nu har jag vant mig. Och är jättenöjd! Det är skitskönt att spola ur den stora snoken fast det där med ökad mental klarhet? Nja, det kommer kanske först efter hundra sessioner med näskompisen.

Jag känner mig precis lika mosig i huvudet som vanligt.

Dagens låt: Into the valley - The Skids.
Naturen alltså. Den har fått en konstig dragningskraft på mig det här året. Flera gånger i veckan känner jag att "jag bara måste ut i skogen!". Därför så har jag aldrig nånsin haft så mycket svamp i frysen som nu. Och mer ska det bli. Jag hör redan nu att skogen ropar på mig. Igen.

Inga kommentarer: