Summa sidvisningar

torsdag 10 november 2011

KING KONG!

Igår BIG BANG! Idag KING KONG! Bara för att det ser kul ut. Jag har nämligen inget att skriva eller prata om och då får man brodera ut texten och prata om precis ingenting men ändå hoppas på att man får det att se ut som om man har sagt något.
Jag kan väl iallafall trycka på det här med datorn. Den har, som du kanske vet, kraschat och nu är jag helt hänvisad till jobbdatorn. På kvällarna kan jag ibland låna Skäggets. Kul.
Fast MediaMarkt var oväntat trevliga. Det var de faktiskt. Men de tog min lilla svarta dator ifrån mig (snyft) och nu ska den iväg (snyft igen, lite högljutt) på reparation (hulk) och jag får inte se den på två-tre veckor (våldsamt snyyyt).
När jag får tillbaka den så kommer väl vartenda litet skit vara raderat och borta. Skärmbilden på stilige Mats, bankinloggningen till Handelsbanken, alla bilder och fan vad jobbigt allt ska vara jämt och ständigt. Jag begär verkligen inte att en dator ska fungera i all evighet - men en NY DATORJÄVEL SKA VÄL FÖR FAN FUNGERA I MER ÄN ETT HALVÅR ELLER?
Rätta mig om jag har fel. Gör det bara.

Dagens låt: Learning to fly - Tom Petty.
Ett datorbefriat liv på fritiden - det blir ju ungefär som att lära sig leva på nytt efter att ha hamnat i rullstol. Snart kommer väl SVT och ringer på med ett kamerateam och frågar om jag vill vara med i programmet "En andra chans".....

1 kommentar:

Lena sa...

Det är verkligen HAT att vara utan dator. Panik!!!