Summa sidvisningar

onsdag 30 november 2011

Lingonvecka

Så är det.
Det är även onsdagen då monstertvätten ska tvättas i EN maskin eftersom att den andra, WASCATORN, har tagit paus, pension eller kanske gått och dött, vadvetjag. Men det blir ju dubbelt så jobbigt. Fan.
Det är även veckan då det ska stås på loppis tidigt på lördagen. Jag häpnar varenda gång jag sticker in näsan i källarförrådet och får syn på alla loppiskartonger och allt annat löst jox. Ska bli så infernaliskt skönt att bli av med skiten och istället casha in stålars.

De nya strumpbyxorna kliar och spänner. Mina gamla skinnstövlar från NILSON (ibland kostar hon på sig, jodå) är minst tre år gamla men så jädra sköna. Fast de kanske borde uppgraderas?

I radiostudion jämte oss idag bråkar dom två morgonvärdarna. Intressant hur man kan skälla på den ena och verkligen stortjuta ena sekunden för att sedan stå i studion och låtsas som om det regnar. Lyssnarna märker nog ingenting. Jag är imponerad.

Dagens låt: Silly thing - Sex Pistols.
Sill. Inlagd. Plötsligt bara står den där i kylskåpet. Jag har inte köpt den. Han har inte köpt den. Katten har inte burit hem den. Så då vet man att det är svärmor som har köpt den.
Så har jag det här. Ibland kommer man hem och så upptäcker man att det står en toapappersbal i källaren eller tre tjog ägg på köksbordet. Eggstra skitkul är vad det är.

Inga kommentarer: