Summa sidvisningar

onsdag 2 maj 2012

Almost famous

Rekvisitör. På filminspelning. I Trollhättan. Hur låter det då? Nu är jag nästan där och det var hur lätt som helst att ta steget in i filmvärlden. Filmen handlar om Monica Zetterlund och eftersom det är ett projekt i sin linda så ska jag inte babbla för mycket men jag kan väl säga så mycket som att en av de där åtråvärda guldbaggarna MYCKET VÄL kan hamna i ett skabbigt hem i Huskvarna nästa år.

Nu blev ni väl nyfikna så säg?

Okej. Jag har kanske tagit i lite. Gjort en höna av en fjäder. Men jag kommer faktiskt att ha ett finger med i den där Monica Z-filmen. Och allt på grund av förklädet (se bild) som jag nyligen sålde på Tradera. Eftersom att den som vann det inte betalade så var det jag, den blivande rekvisitören, som skickade en liten betalningspåminnelse med förtäckta hot. Svaret kom ganska omgående. I vanliga fall skyller folk den uteblivna betalningen på antingen 1. Glömska. 2. Sjukdom. 3. Kraschad dator. Dock inte den här köparen. Nej, hon förklarade att hon köpt förklädet eftersom det ska hänga i ett kök, Monica Zetterlunds kök, i en ny film om henne som är under inspelning i Trollhättan. Och mitt i flytten av all rekvisita så hade hon, inte MZ alltså utan köparen, fifflat bort alla uppgifter.
 
Jag svarade att jag lovade att inte lämna ett negativt omdöme om hon kunde GARANTERA att jag fanns med eftertexterna. Det är väl ändå det minsta man kan begära. Eller.

Dagens låt: Lolita Pop - Solen.
SOL! SOL!  Värme! Satan, vad skönt! Jag som plötsligt blivit ofrivilligt arbetsbefriad njuter varenda nanosekund av det härliga vårvädret. Idag var det barfotapremiär samt grillning och häng i Stadsparken. Sitta i en brassestol i lummig grönska i solskenet medans barnen springer och leker och sojakorvarna svettas på grillen och ett dansband soundcheckar inne i Rotundan - aaaahh. Ljuvligt. Om livet bestod av fler sådana här vårdagar så hade jag velat leva i minst 200 år.



Inga kommentarer: