Summa sidvisningar

onsdag 2 december 2009

Utmattad!

Vad önskar du dig i julkapp? undrade svärmor.
I och för sig är jag hemskt tacksam för att hon frågade - för finns det någon människa på jorden som har en förmåga att komma med helt knasiga presenter så är det just hon, svärmor. Hon kan inte alls läsa av ens stil, varken av kläder eller hem, vad som kanske skulle kunna passa. Ser jag exempelvis ut som en person som dreglar när den ser en tupp i trä som det står "Madeira" på? Nej, just det.
Därför så jobbade min hjärna snabbt och febrilt när frågan om julklappar från svärmodern kom på tal. Jag tänkte "nåt nyttigt, nåt vi alla får glädje av, nåt kostsamt". Med andra ord: En Ny Hallmatta!
Jomenvisst. Jag propsade naturligtvis på att följa med och köpa den. Hade hon fått fria händer så hade det säkert blivit en plastig sak i brunt och grönt med betande kor på eller nåt åt det hållet.
Nu blev det istället den på bilden, tvåa nedifrån. 990 pix. Det får duga. Luddar gör den visst inte heller. Vad mer kan man önska sig liksom?

Dagens låt: Step on me - Cardigans.
Mmmmm, det ska bli skönt att få sätta tårna i en ny, lurvig matta. Den vi har nu hittade jag på ett lager och den kostade gratis och har funkat bra men jösses amalia vad den har släppt röda tussar i dammsugaren. Skägget kommer helt klart att vara den gladaste familjemedlemmen när den mattan åker till sortergården. Ut med det gamla - in med det nya!
Website counter

Inga kommentarer: