Summa sidvisningar

måndag 2 augusti 2010

Allt är bra!

Vecka 31. Måndag. Idag ramlade en hel del människor in på kontoret igen. Människor, kollegor, vars semester nu var slut. Man frågar dom: "Har du haft det bra på semestern?".
Alla, verkligen ALLA, svarar att semestern har varit saker som "toppen", "fantastisk", "underbar" och "helt perfekt!"
Jag har aldrig varit med om att någon har sagt att "nja, den var väl sisådär" eller "usch, den var hemsk!"
Ljuger folk? Eller svarar man bara vad man tror att alla vill höra?
Tänker jag på mina två veckor så var ungefär 60% verkligen toppen, men de övriga procenten var väl inget att jubla över direkt. Jag låg mest inne och flåsade eftersom det var så inihelvetes varmt. Att ta sig till stranden och få lite svalka var inte ens ett alternativ. Pallade inte.
Därför så skulle det vara väldigt förlösande,/befriande om någon istället svarade "Äsch, semester och semester! Vi har mest bråkat i familjen. Ungarna har varit för jävla jobbiga, mannen har bara velat vara ute och fräsa på sin motorcykel och jag själv fick soleksem redan efter första helgen. Svärmor har häckat på altanen mest hela tiden och pengar har vi inte haft heller så....Men tack för att du frågade - nu ser jag verkligen fram emot att få börja jobba igen."
Finns det sådana människor? Det hade som sagt var varit kul att få träffa en.

Dagens låt: Jag ljuger så bra - Linda Bengtzing.
Sköna Hem ringde igår och ville göra ett hemma-hos hos oss. Mitt hår är riktigt tjockt och glansigt. Långt också ska jag kanske tillägga. När vi äter våra fantastiska måltider tillsammans i den här roliga, fina familjen så sitter vi och samspråkar lugnt och belevat med varandra. Min son sitter alltid still vid matbordet. Jag har en riktigt fin sångröst. I mina Lee står det att jag har storlek 28/33. Mina semestrar är alltid perfekta.




Website counter

1 kommentar:

Barasara sa...

Jag kan ärligt säga att jag haft en fin semester. Jättefin.
Fast förra året grät och sov jag bort mina fyra veckor. Jag var olycklig på ett sätt jag inte önskar någon.