Summa sidvisningar

onsdag 9 december 2015

Vad man vill göra med Justin Bieber


Är på gymnasiesär och jobbar. Lektionen inleds med att alla ska titta på Lilla Aktuellt. Det ena barnsliga inslaget handlar om Justin Bieber. Reportern berättar om hur popstjärnan har kommit till Norge för att hålla en stor konsert och så avbryter han konserten efter typ en låt och går av scenen. Varför? undrar ni kanske nu eftersom ni tillhör ju inte alls skaran som tittar på nyhetsprogram för barn.
Jo. Han avbryter konserten.....därför att någon/några i publiken (tjejer så klart) har tagit med sina små tonårsfingrar...... på hans skjorta (som han skulle torka sin lilla svett med)...... som ligger framme vid scenkanten.
Pill pill på svettskjortan och gaaaaaah! Justin blir VANSINNIG och avbryter alltså hela arrangemanget och vägrar fortsätta. Kvar står kanske 20.000 snopna norska småtjejer som kanske har talat om den här konserten i MÅNADER, som har längtat, sparat pengar, engagerat föräldrar för att köpa biljetter och skjutsa. Dom får lomma hem till sina tonårsrum igen. Blåsta på konfekten. Hade jag varit ett fan så hade min idoldyrkan slutat där och då.  Och hade jag varit mamma åt ett av dessa barn hade jag blivit TOPP TUNNOR RASANDE (vilket fränt uttryck! hälsar 1920-talet) och gjort... ja, jag vet inte vad. Ställt mig och hoppat sönder hans cd-skiva kanske. Rivit ned affischer. Skrivit en riktigt arg insändare. Knutit näven i fickan. Jättehårt. Nu slapp jag det. Mina barn gillar tack och lov inte idioten.

Berättar om händelsen för Skägget när vi sitter i bilen på väg till A6.
"Alltså hade jag varit hans manager så hade jag lagt honom över mitt knä och gett honom smisk!" säger jag för att piska upp en mobb.
"Ja, jag hade tagit ut honom på scenen, bundit fast honom hårt i en stol och sedan sagt till alla fans att de får komma fram och ta på honom så mycket de vill!" kontrar Skägget.
Och så eskalerar det SÅ KLART och det blir hårdare och hårdare straff och tur säger jag bara att JB:s manager varken heter Skägget eller Mirre. Verkligen tur för då hade han inte fått det lätt den lille fånige sångfjanten.

Lektion 1 i popstjärneskolan: "Man ska vara rädd om sina fans."  Lektion 2: "Ödmjukhet."

Dagens låt: Do they know it's christmas - Band Aid
Vilken julstämning det är! Varmare väder än på midsommar, grått, regnigt. Fast bra saker det här året:
Jag är så gott som klar med julklapparna! Jag har redan gjort röd- och grönkål och nu alldeles strax så ska jag ställa mig och baka smörbullar som sedan ska frysas in.
Har dock lite ångest för det här med julgran. Vågar man verkligen ställa in en gran här i år? Med tanke på vilddjuret som vi skaffade i augusti? Röda kattkillen Benny kommer gå förmodligen att gå bananas.
GRANGATE - fortsättning följer.



2 kommentarer:

Sparkling sa...

AAAH! WELCOME BACK! Nu ser jag fram mot dagliga blogginlägg :)

randigkatt sa...

Gah! Varje dag har jag ambitionen att skärpa mig. Det går...sådär.