Summa sidvisningar

måndag 23 november 2009

Lite listig i november


November - jag har problem med dig. Du är mörk, deppig och trist. Ingen bra kompis alls. Jag behöver ljusglimtar. Saker att se fram emot. Alltså är det hög tid att göra en jag-ser-fram-emot-lista.
Här kommer den:
1. Tisdag. Jag är ledig, jag får syssla med lite av vad jag har lust med. Skriva, pula, åka på loppisrundor.
2. Torsdag. Alla torsdagar brukar vara stressiga men de brukar ändå avrundas på ett superskönt sätt. Nämligen på Stadsbiblioteket i och med att Wendy går på Bild&Form där. Den här torsdagen blir ännu bättre avrundad. Jag och Sara ska gå på bio och se när jorden går under. Det gör den tydligen redan år 2012. Det är snart det. Bästa att leva livet med andra ord.
3. Lördag. Vi ska på knytisjulbord på Cheyenne MC. Det brukar vara vrålgott det. Jerrys räklåda, Tures långkål, Stinas västerbottenpaj....mums!
4. Lördagen därpå. Då ska jag Vera och Leif åka till ULLARED och trängas med femtiotvåtusen andra köpgalna människor. Jag ska passa på att köpa julklappar där iallafall. Och kanske fryspåsar. Kommer jag att få se Morgan?
5. 11 december. Då kanske jag ska vikariera i radions Flipp eller Flopp! En liten önskedröm som går i uppfyllelse. Såga musik är jag bra på (inbillar jag mig.)
6. Nyårsafton. Åh, så förbaskat skönt att få lägga ytterligare ett knasigt år bakom sig. Nästa år måste, MÅSTE, bli bra.
7. Nu kommer jag inte på mer....men jag kan säga att jag även ser fram emot filmkvällar med JSS, Melodifestivalen samt den där jättevinsten som jag kommer vinna nästa år. En vinst som gör mig ekonomiskt oberoende för all tid och evighet.
Amen.

Dagens låt: Rich girl - Gwen Stefani.
Ny garderob, ny musikanläggning, nytt boende, flera roliga bilar (men miljötänket då??), resa resa resa, nya möbler, ny allt.

5 kommentarer:

Barasara sa...

Kanske? Ono sister, inte kanske, du s k a flippa och floppa den 11.e.

Det är inskrivet med bläck. Inristat. Gjutet. Plastat.

Anonym sa...

Är det verkligen säkert? Man vet ju aldrig med de där snurrpellarna....Gulp. Fast lite nervöst är det. Nervöst men kul. Och inkomstbringande. Och kul. Och nervöst. Har jag sagt kul?
/Mirre

Barasara sa...

Det är helt säkert. Bigbautasäkert. Är det säkert att A och K kommer ihåg att du ska komma? Kanske inte. Är det säkert att A och K kommer ihåg att jag inte ska komma och hittar annan vikarie än dig? Njet.

Så sent som i fredags sa jag till S att det kändes lugnt och skönt med dig. Att det var supersäkert att du själv kom ihåg och skulle komma.

Det blir första livesändningen på nästan ett år? :)

Barasara sa...

Fan. Nu skrev jag fel. Det är ju helt säkert att de inte kommer ihåg och fixar någon annan.

Anonym sa...

S som i Staffan? Eller? Jag mejlar K och ber honom tatuera in 11/12 i pannan på sig själv. Då kanske A kommer ihåg iallafall. Live? Är det live???? Lugn, jag bara skojar....
/Mirre