Summa sidvisningar

söndag 8 november 2009

Svininfluensa någon?

Måste först bara tala om att jag inte knarkar. Och jag nyttjade ingen alkohol igår på kvällen. Jag var bara mitt vanliga naturliga jag. Nu vet ni det.

Det här är vad jag drömde på natten till idag:
Jag är vid barnens gamla dagis. Det ringer i min telefon. Det är vikarieförmedlingen som undrar om jag snabbt kan hoppa in som vikarie några timmar på kvällen. På Talavidskolan. Det kan jag.
När jag ska ta mig dit så åker jag inte bil, inte buss och jag cyklar inte. Hur kommer jag då dit? Jo.....jag rider ner på mitt jättestora vildsvin! Såklart. När jag kommer fram till skolan med alla dess ungar så vill jag verkligen göra varje människa uppmärksam på att jag HAR RIDIT PÅ DETTA VILDSVIN. Ingen blir impad. De flesta verkar tycka att svinet är ganska äckligt och det gör egentligen jag med men samtidigt så har jag upptäckt att vildsvinet och jag "connectar" på ett märkligt sätt. Han har exakt samma humor som jag och han himlar ofta med sina ögon och gör roliga grimaser bakom folks ryggar när bara jag ser. Precis som jag själv kan bete mig. Som ju är så kul.

Som sagt var. Man börjar ju undra ibland.....

Dagens låt: Pigvalley beach - Sator.
Well I'm going to the sun, gonna have a lot of fun. Got some money in my pocket and some music on my radio.....Jag och ett vildsvin......ähum.

Inga kommentarer: