Summa sidvisningar

söndag 18 april 2010

En sofft dag i soffan

Vilken dag det här blev då. Rivstartade med att tvätta fyra maskiner tvätt. Strök. Sedan gick luften liksom ur mig. Förutom en kort tur med bilen så har det varit soffläge idag. Trots att solen skinit fast den inte skulle det. I torsdags på väderleksrapporten (seriösa tvåan) så var det nämligen ett bautastort regnvädersmoln över hela bygden just den här söndagen vid tvåtiden. Vad hände? Tja, två tre regnstänk kom det. Max.
Jävla väderleksrapporter.
Eftersom jag var så inställd på regn/rusk/oväder mitt på dagen idag så har min sega hjärna kopplat in sig på kuraihopsigisoffanframförrepriser-läget.
Har sett på Körslaget, Talang, Drömmen om Italien samt Anna Anka söker assistent i repris. Very givande. Eller kanske inte.
Hade inte Per-Erik Åberg hotat med regn där och då i torsdags så hade jag ju totalt missat att Strömstedt åkte ut ur Körslaget, att en liten åttaårig sötiskille spelade fiol så ögonen blev vattniga, att Theo fick åka ambulans i Italien och att Christian inte fick bli Anna Ankas assistent för att han var ju faktiskt bög och hon ville ju inte hitta honom tillsammans med Paul precis.
Suck.
Men vi har husbil nu! Så attans kul! Vill du hyra den så hör av dig. Vi tar 3000:- i veckan. Sex pers får plats. Bilen har en turbodieselmotor och drar endast 0,93 liter/milen.
Bilder? Kommer!

Dagens låt: Start me up - Rolling Stones.
En ny vecka. Jobb, jobb, jobb. Och inte förräns den 27:e kommer den. Lönen. Ska bli spännande att se vad man kan tänkas få i det lilla lönekuvertet......

Website counter

Inga kommentarer: