Summa sidvisningar

tisdag 19 juni 2012

Katten konspirerar

I helgen var det Dreamhack på Elmia igen. Tänk - en hel hall full med finniga tonåringar och datorer och blippande och bloppande och skjutande och skrikande...nej, jag kan inte föreställa mig ett hemskare ställe. A6 dagen före julafton framstår ju som rena rama nirvana i jämförelse.
På de lokala nyheterna kunde man höra att åter igen så hade dessa dreamhackande tonåringar (killar) bestämt sig för att göra en så kallad "Statoil-raid". En "Statoil-raid" går ut på att man mer eller mindre stormar bensinmacken som råkar ligga på promenadavstånd från själva eventet. Man stormar, man vandaliserar och snattar. Kul. Nu blev det dock inget av det hela eftersom en uppmärksam taxichaufför tydligen sett att en stor samling finniga tonårskillar höga på Joltcola var på väg mot macken och därmed kunde förvarna butikspersonalen. Så av raiden blev det noll och intet. Snopet för dom!

Jag funderar på om jag vore Statoilanställd, kanske rent av någon slags chef. Då hade jag banne mig bestämt att nu är det vi på Statoil som går ihop och stormar Dreamhack!
Jag vet inte hur många Statoilmackar det finns i Sverige men nog borde det gå att dra ihop femhundra mackanställda och bara rusa in och SABBA! SABBA! Dra ur sladdarna, kleta korv med mos på datorskärmarna, spruta kylarvätska över alla datanördar och så sno med sig så mycket läsk och dataspel man bara kan. Skulle inte det vara en kul grej? En HIMLA kul grej?

Det ska vara kul att vara vuxen!


Dagens låt: Summers - Loney Dear.
Halva juni har gått, på torsdag vänder det och det blir mörkare. Kom ihåg var ni läste det först.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, jag vill vara med och storma Dreamhack! Skicka krypterat meddelande NÄR det ska ske;)))
Kram Tuppen

randigkatt sa...

Vad spännade att du ville vara med, Tuppen! Tar du kylarvätskan eller moset? Kryptering kommer...