Summa sidvisningar

söndag 25 maj 2008

Jävla grannar. Jävla Ryssland. Jävla allt.


Så sitter man här igen då. Byxorna är neddragna och man har precis blivit smiskad på rumpan igen inför hela Europa. Sverige som alltid är bäst, som alltid är förhandsfavoriter, som alltid är mest proffsiga - hur sjutton kan vi hamna på 21:a plats i Eurovision Songcontest?
Att Ryssland vann är .....ja, jag vet inte...en övertaggad sångare som springer runt barfota på två kvadratmeter is och blottar sin hårlösa bringa, samtidigt som hans ess i rockärmen, "världens bästa konståkare?" fjompar runt honom med flaxande armar samtidigt som han gör små piruetter med skridskorna på. Hans andra kumpan tävlade nyligen i "VM i överdrivna känslor för stornästa violinister". Att låten hette Believe me är ju ett skämt. Mmmm. Visst. Grattis Ryssland, ni var verkligen j ä t t e-trovärdiga.
Och så alla länder som har en miljon olika grannländer som kompisröstar. Vi har några stycken så kallade kompisar - men röstar dom på oss? Nä. Och om de gör det så ger de typ två poäng. Är det bra kompisar det?
Nu tyckte jag i och för sig inte så värst bra om Hero med Charlotte Perrelli. Men det spelar ingen roll. Vi borde vunnit ändå.

Idag lyssnar jag inte på schlager.
Är man förbannad passar "Sabbath Bloody Sabbath" med Black Sabbath alldeles utmärkt. Där gastar Ozzy "You bastards!" Sjunger man med just i det partiet mår man avsevärt mycket bättre omedelbart. Ozzy är en helt okej terapeut. Och billig är han med.

Inga kommentarer: