Summa sidvisningar

tisdag 20 oktober 2009

Relalalalaxa

Mina öron. Alltså att vistas med 21 ungar dagligen tär på hörselgångarna. Skulle jag hänge mig åt detta knepiga yrke på heltid fram till pensionen så är jag bergis på att jag hade blivit stendöv där runt 55-60-årsåldern.
Idag har vi dessutom haft gympa med vrålaporna och efter prickbollspasset så satte Fröken I på ett avslappningsband.
Alla barnen skulle ligga på rygg och blunda och SLAPPNA AV.
Rösten på bandet:
Du känner att din kropp blir behagligt tung, du är fullkomligt lugn och du befinner dig nu på en häääärlig plats. Du känner hur solen smeker ditt ansikte och i bakgrunden hör XZRGFXEEEERDFRASPRASPGNISSELGNISSELSKRIIIIK du hur vågorna kluckar mot stranden och du XZRGFXEEEERDFRASPRASPGNISSELGNISSELSKRIIIIK..... Jamen vaffan!!! Att man då aldrig kan få ha fem sekunders lugn och ro i den här jävla miljön då! Inte ens ett sketet avslappningsband funkar. Det var bara att resa på sig och stimma ner till omklädningsrummet, total oavslappnat, bara för att den enfaldiga gympaläraren fått för sig att pumpa bollarna med nåt elektriskt skit - därav störningarna på bandet.
Så slappna av får man göra hemma. När barnen gått och lagt sig. När annars?

Dagens låt: Screaming for vengeance - Judas Priest.
Efter över en vecka tillsammans med en ihållande förkylning är mina stämband inte i toppskick och i detta jobb måste man ju, som ni kanske förstått, ryta minst några gånger per dag. Jag tackar och bockar men nu är det bara två dagar kvar på detta ställe. Det har varit trevligt men nu måste jag hem och kurera min röst i en vecka här. Skönt var ordet för dagen.
Website counter



Inga kommentarer: