Summa sidvisningar

fredag 18 juni 2010

Fy fåglar!

Inte gräsand utan gräsänka. Det är jag det. Eller om man hellre föredrar att kalla det ensamstående mamma. Det är lite mer martyr över det epitetet.
Skägget har dratt (talspråk) till Deutschlandet. På hoj. Fränt. Jag ska gå på loppisar, kanske våga mig på en bakluckeloppis på egen hand, sälja alltså, samt kolla på när Victoria och Daniel skrider till altaret. Det blir med andra ord en festlig helg.
För övrigt: Mitt hår är en katastrof. Mina fötter har fått zonterapi idag och enligt han, zonisen, så hade jag "Fina mjuka fötter. Bra genomströmning". Otroligt hur mina fötter kan benämnas som "fina". Undrens tid är då rakt icke förbi.
Jag har spelat in mina sista radioprogram. Kändes inte ens vemodigt. Jag FÅR, de VILL, att jag kör även i höst men jag känner mig urlakad på idéer. Jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med från den 1/9. Alls. Ändå har jag inte ens en gnutta panik. Känner på mig att det löser sig.
Ska kolla på Hachiko ikväll. En lipfilm om en hund (!) och Richard Gere (!!). Den kommer vara SÅ kass känner jag på mig men jag kommer nog lipa ihjäl mig ändå. Skönt.
Några frågor på det?

Dagens låt: Wedding - Hep Stars.
Det här med bröllopet står mig upp i halsen nu. Vilket ältande! Kunde de inte gjort en LasVegas istället? Och skänkt alla miljoner till Djurens rätt eller Världens Barn eller nåt? (nu var jag väl PK!)

Inga kommentarer: