Summa sidvisningar

måndag 7 juni 2010

One night in Bangk..Gränna.

Solen gassade. Vi äntrade Gränna och campingen. Med HUSBIL!

Vi hann inte ens packa upp förräns det första "När ska vi bada?" kom från barnens läppar. På den här bilden ser ni själva hur oändligt "glada" de är EFTER att
ha plaskat i Grännas lagun (blä).

Skägget är smal. De nya shortsen inhandlades för tre timmar sedan på Olssons. Storlek? Medium. Medium!


Solen skiner men mamman huttrar under sin filt. Kolla in hur allt inte matchar. I husbilslivet finns inte plats för nån slags löjlig estetik inte.

On the road again! Här är vi på väg till Landsjön eftersom man tydligen är tvungen att checka ut från campingar redan klockan 13. Men Landsjön var trevlig den också. Vi badade och lagade mat och åt ute där på strandkanten.

Hemåt! Fantastiskt kul att vara ute och leva zigenarliv men ändå skönare att komma hem! Efter den här provcampingen måste vi: Köpa en EU-kontakt, skaffa ett draperi, se över vattenslangarna i "badrummet", fixa en fungerande teve, köpa ett snyggt överkast samt några roliga tavlor. Husbilen är så mycket "inte-vi" just nu. Om man kanske skulle ta och lacka den helsvart med ett uppochnervänt kors på ena sidan och en stor stjärna på den andra sidan? Ljusslingor och festliga dekaler, mysiga kuddar och sammetsgardiner? Hm, får lura lite till på detta.
Dagens låt: Absolute beginners - David Bowie.
Alla omkring oss på campingen kunde nog se att vi var färskingar när det kom till detta med husbilsleverne. Det paret vi bodde grannar med förbarmade sig över oss när vi inte lyckades få fram el till bilen. De var riktigt rutinerade. Man blir ju lätt det när man har varit ute på vägarna i 40 (!!!) år. Deras tre barn hade alltid varit med i husvagnen men nu var barnen vuxna. Inget av barnen campade på somrarna......Vad betyder det?

Website counter

Inga kommentarer: