Summa sidvisningar

onsdag 29 september 2010

På spaning efter det bröd som flytt

Jag har varit i Ullared idag. Köpte inga trosor som det står I love Morgan på. Ej heller Kjells tändvätska. Jag är väl inget offer heller.
Däremot så såg jag brödansvarige OLA-CONNY vid brödet. Ett gäng tjejer stod och fnissade några meter ifrån honom och själv så stod han och tittade sig runt omkring lite nervöst.
Vera, min svärmor, blev lite till sig när jag påpekade att "där var ju tv-kändisen! Titta!" Hade jag inte haft ett bra grepp om hennes kofta så hade hon med all säkerhet gått fram och sagt nåt lustigt.

Har handlat julklappar, födelsedagspresenter, frallor, trosor, strumpor, sminkpennor, ketchup, dressing, dipmix, notisar, pennor, tejp, lukta-gott-på-toaletten-spray, tvättmedel, hårfärgningsmedel, städduk, gummihandskar, presentpapper, engångstallrikar, engångsmuggar (till Milles kalas) och det kostade bara 850:-
Jag kommer nog och gör ett återbesök i vår igen, Ola-Conny. Ses vid limporna!

Dagens låt: Money - Pink Floyd.
Det eviga ältandet - jag skulle behöva vinna några miljoner. I natt låg jag och vred och vände på mig när jag började tänka på min pension. Tänkte tankar som: Jag kommer antagligen få leva i en husvagn och leta efter koppartråd som jag kan sälja för att överleva. Men men. Den dagen , den sorgen....

Website counter

Inga kommentarer: