Summa sidvisningar

fredag 15 mars 2013

The battle of the fototapet

Vita väggen i nya köket - usch vad den är hemsk. Vill ta bort den och bort ska den, kosta vad det vill. Nu vill jag ha en FOTOTAPET!
Här är mina simpla önskemål, mina URSNYGGA, önskemål:




Men. Det finns nästan allltid ett litet trist men. Eller ska jag kanske skriva MÄN? För Skägget propsar på nedanstående bild!


Nå. Vad tycker NI gott folk? Vilken bild ska få pryda vita fulväggen?

10 kommentarer:

Barasara sa...

Jesus. Jag vet inte vad som händer med mig. Först läser jag på Jnyy att de byggt 200 meter modelljärnväg i Habo och kommer överraskande på mig själv med att tänka "Å, det vill jag se."

Nu ser jag Skäggets bild och tänker "Den vill jag också ha".

randigkatt sa...

Sara - ta tempen!
Nu när han ser det här så kommer jag AAAAALDRIG att få min vilja igenom :-(

Anonym sa...

Hela köket kommer likna en marillion LP... Heja skägget!

Barasara sa...

Var inte så säker på det, det kan även ha motsatta reaktionen. Om mesen utan körkort kan tänka sig samma bild så kanske han tänker om? :)

randigkatt sa...

Anonym: Blir köket likt en Marillion-lp med mina förslag eller med Skäggets? Jag HATAR Marillion.

Anonym sa...

De kan högst va tre personer i världen som gillar marillion. dina förslag är jätte fina men blir svårt å toppa whyatt å co.grattis till ett jätte fint kök

randigkatt sa...

Tack - fast just nu verkar det som om jag har vunnit striden här på hemmaplan. Och då börjar JAG plötsligt vela. Nu vet jag varken ut eller in. Usch vad livet är svårt!

Anonym sa...

upp me grejerna NU... Blir du sugen på easy rider går de ju å byta?

Barasara sa...

Men du. Tänkte först skriva att jag har en stor vit vägg hemma. Men alltså, jag har ju bara vita väggar hemma. Men iallafall, jag har en vit vägg där jag vill att något stort ska hända. Men jag har funderat över om man kan köpa en jätteskiva typ plywood och tapetsera istället för på väggen? Dels för att jag vill kunna byta enkelt men också för att jag har strukturtapet.
Kanske skulle ni göra något liknande?

randigkatt sa...

Tja, Sara. Det är ju en idé - men jag tror iallafall att jag vill testa att tapetsera hela väggytan. Eller bara måla hela skiten orange eller nåt. Så här kan det inte se ut aillafall.