Summa sidvisningar

torsdag 26 juli 2012

Ett inglägg


Titanic goes Måsen. Har inget att göra med texten här nedan. Alls.

Tidig morgon. Alla sover utom husets herrar, det vill säga Mats och jag. Mats har precis lapat i sig en tallrik med fet grädde och jag själv har gluttat i JP men fick plötsligt ont i magen när jag läste artikeln om det kommande vädret. Idag är det torsdag och strålande sol. På lördag är det regn och lågtryck som gäller igen. Jamendetvardåfaaaan. I och för sig jobbar jag både på måndag OCH fredag nästa vecka (pressat schema som ni märker) men det är ju sommar nu! Sommar, har jag fått lära mig, är den där varma och soliga årstiden. Sol. Värme. Inte regn och kyla. Det är ju hösten det. Ska skolböckerna behöva skrivas om nu då?

Fast nu var det ju inte vädret jag skulle sladdra om men jag har sådan panik den här kanske sista soliga dagen att jag inte har ro att ta itu med det jag egentligen skulle skriva om. Nämligen om olika facebooktyper som jag stör mig enormt mycket på. Jag får ta det en sådan där regnig och kall höst, förlåt, sommardag istället.

Mot Brunstorpsbadet!

Dagens låt: Mother - John Lennon.
Min gamla mamma har fått en lägenhet på ett serviceboende efter sju sorger och åttioåtta bedrövelser. I helgen börjar delar av flytten. FY TJYVEN vad surt, man kanske ska vara tacksam för det dåliga vädret trots allt? Inte kul att rensa, slänga, sortera, kånka grejjer i stekande Saharasol inte. Så okej. Bara för den här gången då. REGNA PÅ BARA! GÖR DET!

Inga kommentarer: