Summa sidvisningar

tisdag 10 juli 2012

Rik på radion

Såg ni femmans tv-serie om de svenska miljonärerna i våras? I så fall minns ni paret här på bilden. Östgöten Anders som hade blivit snuskigt rik på skrot och hans superopererade fru Susanne. Rik på skrot alltså. Varför kommer jag att tänka på det nu då? Ja, varför?
Kanske för att jag fann mig själv inne i ett förråd här på radion igår. Det är som ni kanske vet som så att radion ska flytta till centrum i september och då ska en väldans massa saker slängas/säljas. Jag är mest intresserad av slänget. Därför så stod jag plötsligt inne i det där förrådet bland alla 25 fulla sopsäckar RIVANDES och ROTANDES. Hittade både det ena och det andra. Många bra-att-ha-grejjer.
Hittade bl.a nytt inslagspapper på rulle, två kartonger med gula post-itlappar, 100 nya bläckpennor, ett hålslag, en rejäl pennvässare (ni vet sån där man hade i skolan framme på katedern), snygga pärmar, en orange skivback, en Bruce Springsteenfigur i papp och lite annat smått och gott. De finska cd-skivorna med Yllä-Päällä och Saunabandet med Jarmos lät jag vara.
När min kollega råkade få syn på mig så sa hon "Du är ju en riktig baglady, Mirre!"
Jag hummade och höll med och började tänka på miljonär-Anders igen. Dom skrattade säkert åt honom också. - men skratten kanske har fastnat i halsen idag när de ser hans slott, vräkiga bilar och hans u-båt (!).
Nu kanske man inte kommer kunna köpa en herrgård tack vare post-itlapparna men jag tänker som så att många bäckar små...ja, ni fattar.

Hoppas att ni inte blir allt för förvånade om ni ser mig dyka upp med en egen u-båt om ett år eller två.

Dagens låt: Ruby tuesday - Rolling Stones.Kort dag på jobbet. Hälsa på pappa på äldreboendet samt ha anhörigsamtal med vårdpersonalen. Hem. Käka rester från igår (lasagne). Hämta kidsen från fritids. Vad som händer sedan vet jag inte men det kommer säkert handla om väderfrågor (Mille kommer nog att söka anställning på SMHI när han blir äldre), hänga vid datorn, serva ungar och katt. Slappt.

Inga kommentarer: