Summa sidvisningar

onsdag 20 april 2011

Utmaningen dag 17: En låt du ofta hör på radio


Fasen, vad han är begåvad, Niclas "Plåstret" Frisk. Konstigt att genombrottet dröjer. Den här låten har jag hört ofta på radio senaste tiden. Senast i tisdags faktsikt när han var på min arbetsplats, radion. Live i studion. SÅ bra!
Varför jobbar aldrig jag när Niclas är där? När jag jobbar så gästar bara korkade HV-spelare studion. HV-spelare eller dansbandsmusiker.

7 kommentarer:

Barasara sa...

Och Danny. Kommer du ihåg när han stod vid staketet och hängde när vi skulle Panelhöna? :)

Krax sa...

Tur att jag skannade av vad du lagt ut för låt idag. Jag tänkte också komma med den, men jag får helt enkelt tänka om.

Krax sa...

Får ursäkta lite, jag drog en förhastad slutsats när jag såg att du hade med Niclas Frisk. Det är icke den låten jag har hört. Men den var faktiskt lika bra:) Måste helt enkelt lyssna på resten av skivan nu. Och det som är riktigt bra är att jag inte behöver tänka om.

hoodoo sa...

Och jag hade ju inte en susning om att han släpp nytt. Tur att det finns sådana här utmaningar ibland.

sickan sa...

känner mig som en idiot. lyssnar hela dagarna på p4 på jobbet...har aldrig hört låten...och måste erkänna att jag inte ens känner igen artisten...så nu undrar jag om jag överhuvudtaget hör på radion alls??? suck.

Anonym sa...

HejMirre, visst var det Nicklas Frisk som gjorde musiken till superbraiga serien "Våra vänners liv"? Kan inte låta bli att tycka att han är lite lik Michael Jackson i den här videon-det är inte bara plåstret som får honom att likna M J!
Håller du med?/AK64

randigkatt sa...

Ak - jag såg ju aldrig det där programmet så jag vet inte....lik MJ? Njäääää