Summa sidvisningar

måndag 30 maj 2011

En rutten frukt kan förstöra

...en hel fruktkorg. Åh, vad detta är sant. Jag vet inte hur många gånger i mitt liv jag har råkat ut för människor som är ruttna. Som får sin näring genom konflikter. Som myser och mår bra om dom får ställa till det för andra. Kan inte fatta hur dom är funtade liksom.
På mitt förra jobb hade jag en.
Nu har jag en i mitt hus. En man som "måste ha rättvisa" och det kan ha bara få genom att bråka med mig och grannen ovanpå. SÅ ENORMT TRÖTTSAMT! Har han inget liv idioten?

Vi köpte den här bostadsrätten 2002 och att vi köpte den berodde bla. på att hyran var billig samt ett det fanns ett rum en trappa ned. "Ett framtida barnrum" tänkte vi.
Nu har rättvisemannen/idioten bestämt att detta är: buhäää, ORÄTTVIHIHIHIIIIIST!

Han har ju minsann ingen inredd vind eller källare och då ska ingen annan få ha det heller. Spela roll att den som inredde vårt källarrum gjorde det för 25 år sedan! Jävla jävel. Han tar energi från mig som jag inte har nu. Gud, om du hör bön: Snälla, gör så att den här ruttna typen halkar illa och slår i huvudet så att han drabbas av minnesförlust alternativt att han blir kär och inte orkar bry sig om bråk och tvister. Eller förresten, skulle inte jag sluta vara en snäll mes? Jomen, då önskar jag att han dör. Kort och gott.

Tack. Och amen.

Dagens låt: Som sommaren - Danielsson & Pekkanini.
Sommarhetta imorgon och jag ska på skolresa till Chappen. Eller High Chaparrall som de sofistikerade brukar säga. Särskola+pickadoller = det kommer bli sketakul!

Inga kommentarer: