Summa sidvisningar

onsdag 12 september 2012

Bortskämd med rattmuff

Om man tittar på olika sökord folk har haft för att ha oturen att istället ramla in på den här blaskiga bloggen så kan man lätt få sig en funderare. Någon har sökt på "alkoholiserad rattmuff" och frågan som då infinner sig är förstås: Har JAG skrivit om en rattmuff med alkoholproblem? I vilket sammanhang då? Nu blev jag plötsligt mycket intresserad av mig själv här plötsligt. Ska ställa mig själv mot väggen och agera skjutjärnsjournalist. Återkommer när jag pumpat mig på svaret.

Vi måste tala om UNG & BORTSKÄMD i SVT1 också. Har ni kollat? Jag råkade sätta mig i soffan med resten av familjen igårkväll och alla tre satt där redan med stora glosögon och gapande munnar framför teven. Ingen sa ett knäpp. Efter fem minuters sällskap av de där bortskämda ungarna (inte mina utan de på teve) så öppnade jag mammanäbben och sa att jag mådde dåligt. Hade ont i magen. Och allt var programmets fel.
Nu kanske de unga och bortskämda ungdomarna inte är som genomsnittsungdomarna (det får man verkligen hoppas) för om så vore fallet så kan jag nästan känna att jag skulle kunna tänka mig att stå leende med öppna armar om jordens undergång var i antågande.
Man häpnade nämligen. Vilka latmaskar! Vilka fåfänga typer! Vilka attityder! Vilka tvärtemot-Einsteins!
Allas problem var på läpparna och det verkade just som att läpparna var allas största bekymmer. Alla ville göra läppförstoringar.
I ett av fallen så hade mamman (föräldrarna är lika puckade dom) till den ena tjejen till och med sponsrat dotterns läppförstoring. Inget konstigt alls, tyckte mamman. "Men egentligen är hon ju fin som hon redan är!".
DÖDSSTRAFF!
Hårförlängningar. Bröstförstoringar. Vad kan väl vara viktigare i livet när man inte ens fyllt 20 år?

Nu tycker jag att vi reser på oss alla och tackar USA, VeckoRevyn, Amelia, Frida, TV3 och Kanal5 för att alla ungdomar vill operera sig för att de anser att de inte duger. Tack ska ni ha. Verkligen TACK!

Det känns trots allt mycket tryggt att bli pensionär om några decennier och då få bli riktigt omvårdad av en ung person. Med jätteläppar.

Inga kommentarer: