Summa sidvisningar

måndag 20 maj 2013

Det händer inte ofta att jag känner mig såhär


...men det händer.

Dagens låt: Walk this way - Run DMC
Måndag - det är dagen när Carro och jag ska ut och motionera runt nån centralt belägen pöl. Antingen Munksjön eller Rocksjön.

Första rundan vi gjorde:
S T O R M. Eller rättare sagt orkan. Jag höll på att blåsa ut i körbanan när vi gick över Munskjöbron. Mycket jobbig promenad. Blev sjuk på kvällen.

Andra rundan:
HETTA. Vi gick runt Rocksjön och plötsligt fick Carro nåt slags anfall och det gick INTE att gå över spångarna utan vi skulle prompt ut i trafiken och över parkeringsplatser istället. Efter det anfallet började hon plötsligt gå baklänges. Hon försvann bakom ett buskage (hon mådde illa) och kom fram först efter tio minuter.
En runda som brukar ta 35 minuter tog plötsligt en timme och en kvart.
Tredje rundan:
Perfekt väder. Nu skulle vi ta oss runt HELA Munksjön. Efter fem minuter upptäcker Carro att hon har asont i sina fötter. Vi vänder. Går in och shoppar på Myrorna istället.

Idag är det dags för fjärde rundan. Det regnar. Ska bli intressant att se hur långt vi kommer den här gången. Ungefär lika intressant som att den här förbannade texten inte går att få i vänster marginal. Varför gick det med texten här ovan men inte med den här? Jamen centrera skiten då! Aaaarrrggghzxzxxzczc!

Inga kommentarer: