Summa sidvisningar

torsdag 14 juli 2011

La dolce vita!

Trots all skit som hänt så har jag haft en himla härlig sommar så här långt. På mornarna har jag skuttat ur sängen nån gång mellan sex och sju och gett mig ut på en rask promenad. När jag kommit hem svettig och solvitaminladdad har jag duschat kallt och sedan hoppat i säng igen. Detta beteende rekommenderar jag verkligen alla att prova. Resten av dagen blir liksom...skön.
Ovanpå detta har jag åkt raggarbil, motorcykel, båt. Har badat. Solat (ser ut som nån slags konstig panda i fejset eftersom jag är vit under ögonen efter solglasögonen). Har grillat. Festat. Haft en bra tillvaro helt enkelt.
Nu har jag börjat jobba men det känns överraskande nog bara kul. Extra kul kanske för nu har jag varit ledig från den övriga familjen i tre dagar eftersom de drog på en minitripp till Öland.
Inga barnskrik. Inga barntårar. Inget tjat och gnat och ryande. Det är liksom fortfarande semester för mig.
Bara den känslan att vara helt ensam hemma. Äta vad och när jag vill. Somna själv. Vakna själv. Jättehärligt.
Idag kommer dom hem. Det blir ett annat liv. Ett la dolce vita light.

Nähä. Om man skulle ta och hoppa i Mjölkafållans fontän i sin lilla svarta ikväll då.....

Dagens låt: I can't stand the rain - Eruption.
Ska visst bli hällregn idag. Och? Jag sitter inne på ett varmt ombonat kontor med mina hörlurar och mickar. Min ständiga följeslagare Äggmackan är preparerad. Har du tips om störningar i trafiken? Då ringer du som alltid 020-999 444.


Website counter

Inga kommentarer: