Summa sidvisningar

torsdag 7 juli 2011

Regn och åska blev supersolig dag

Stefan, jag, Ulf och alla barnen åkte till Röttle hamn där vi picknickade och badade. Eller ja, barnen badade och vi vuxna satt och tjötade och drack kaffe. Tjöt och kaffe - det är livet det.


När vi hade picknickat klart och tjejerna i gänget hjulat 2032 gånger så drog vi till stekheta Gränna hamn. Pizzor intogs samtidigt som jag satt och tittade på världens svettigaste man. Han satt och sov i solen ( i lä!) i tröja, fleecejacka samt skinnjacka!! Hans hår var alldeles vitt, huden tokbrun och naturligtvis var hans naglar modell längre (det äckligaste som finns). En servitris puttade till honom så att han skulle vakna. Vad gör han när han vaknar? Tar av sig kläderna, tänker du nu. Nej, han tar inte av sig kläderna och torkar svetten ur pannan. Fel fel fel. Han tar istället upp en borr ur fickan och sitter och leker med den några minuter. Helt normalt beteende i Gränna.
Imorgon ska jag kanske dit igen. Eller till Brunstorp. Det är ju riktigt skojsigt att vara gräsänka eller vad jag nu är.
Website counter

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vad är du egentligen nuförtiden...?
Tuppen

randigkatt sa...

Det kan man fråga sig! Om man lever ett tag får man väl se..

Anonym sa...

Vi är flera som undrar över din civilstatus nu för tiden. In med det nya och ut med det gamla? Hoppas allt går bra för dig i alla fall.
Syster Yster

randigkatt sa...

Jag mår bra! Civilstatus är väl inte så viktigt....