Summa sidvisningar

onsdag 24 augusti 2011

Filosofisk toalett

Är på radion. Går på toa. Inne på toadörren sitter en anspråkslös vit lapp. Det enda som står där är följande:
"Vad vill du göra som du inte gör?"
Myror i huvudet. Vad vill jag? Jag förstår så mycket som att någon vill att man ska tänka till och riktigt se över sitt liv. Vad gör man inte som man vill göra och om man inte gör det - varför?
Går tillbaka till trafikredaktionen. Funderar.
Kommer fram till att jag
1. Inte lagar speciellt bra mat. Det vill jag göra. Monicajäveln Ahlberg skulle bara fnyst på näsan om hon sett mig i aktion i köket.
2. Jag vill sola men det gör jag inte. Just den här punkten kan jag inte påverka. Svenska skitsommarn! Och jag vägrar solarium. Det är inte brunheten jag vill åt. Det är solstrålarna som smeker kinden jag vill ha.
3. Jag vill kunna spela gitarr. Finns TBV fortfarande?

Det får räcka så. Nu får jag gå en kombinerad gitarr/matlagningskurs i höst. Pluras kök vore nåt för mig. Pendla?

Dagens låt: Don't worry be happy - Bobby Mc Ferrin.
Imorgon ska jag på the hottest anställningsintervju on earth. Men hur det än går verkar det inte vara problem med ströjobb. Har precis fått en hel vecka på min älskade särskola i september. Tänk att man kan längta så efter alla "konstiga barn" (mina barn fattar inte det där med särskola så jag säger att jag jobbar med lite konstiga barn. Då fattar de. Mina konstiga barn alltså).

3 kommentarer:

Barasara sa...

Lycka till idag - jag är alldeles säker på att det går bra!

Anonym sa...

Hoppas det blev som du ville! Vem kan göra det bättre än du? Vem är lika flexibel som du? Vem är trevligare kollega än du? NO ONE!!!

ps. vill oxå lära mig spela på gitarr innan jag fyller 50 år (löfte till mig själv), ska vi ta en kurs ihop...;)
Kram Tuppen

randigkatt sa...

Åhhhhh! Hoppas ni har rätt. Det var nog min värsta anställningsintervju ever. Jätteavancerade frågor. hade ingen speciellt bra känsla när jag därifrån. Min andra kollega som jag bland annat slåss om jobbet med var rent utav lätt förbannad efter att han blivit grillad. SÅ konstigt var det.

Gitarrbändande ihop - jaa! Jag ställer! Sedan kan vi bli en krogduo. Vad ska vi heta? The cock and the cat?