Summa sidvisningar

torsdag 11 augusti 2011

I mitt huvud just nu

Frågetecken 1: Vad ska jag ha på fötterna på festivalen Way out West imorgon? Tänk att jag ska stå och gå hela dagen. Tänk om det regnar? Ska jag ha svettiga gympadojjor eller gummisar?
Frågetecken 2: Vad ska jag ha för jacka på Way Out West imorgon? Hatar att släpa runt på nåt tungt. En huva är bra att ha ifall det regnar. Eller ska jag ha poncho och paraply? Mitt huvud imploderar snart.
Frågetecken 3: Hur fan ska jag komma hem på natten efter Way Out West då? Ja, jag VET att Swebus har satt in extrabussar men de avgår inte förrän klockan 2 på natten! Ska jag sitta och huttra ensam och övergiven på en station i Göteborg när jag istället kunde satt mig i en varm bil och fräst hem? Usch, detta hemmmomentet syter jag lite för.
Frågetecken 4: Hur ska man orka gå på 50-årsfest på lördagen efter Way Out West då?
Frågetecken 5: Varför ska allt hända denna och kommande helg när det inte händer NÅT annars? Irritating. Jag kommer vara helt slutkörd den 23 augusti och just det ...vad händer då? Jo, då kommer målaren igen och river hela vardagsrummet. September - jag längtar lite...

Dagens låt: KISS - Rock'n'roll all nite.
Jag fattar inte att jag, JAG, ska åka på festival. Det är ju hundrafemtio år sedan sist. Kommer jag känna mig som en utdöd fossil bland alla hippa kids? Äh, skit samma. Jag ska få SE både PRINCE och ROBYN livs levande. LIVE! Förstår faktiskt om ni är grymt avundsjuka på petit moi.

Website counter

3 kommentarer:

Barasara sa...

Väldigt liknande funderingar här. Jag kommer ha gympisar. Jacka har jag inte använt sen maj men det är nog bara att hacka i sig att man kommer behöva en sådan imorgon. Paraply kan du glömma katten - det är inte tillåtet att ta in. När jag kollade igår skulle det inte bli regn, men jag garderar nog med att köpa en sådan där engångsponcho - var man nu kan köpa en sådan.
Ajaj, hemfärden inte riktigt kirrad än alltså. Jag fattar inte att vi kommer stå där och känna hela kroppen vibrera av basgång. IMORGON! Ska lyssna på Spotify hela dagen och bygga pepp.
Förslag; åka runt kl. 9-snåret imorgon. Funkar?

randigkatt sa...

Nio!!! Är ni inte vetiga? Varför så tidigt?

Barasara sa...

Vi är inne på att sprattla runt i Göteborg innan. Pratade vi inte om det när vi var på bion?
När hade du tänkt?