Summa sidvisningar

fredag 20 juni 2008

Anna Wahlgren - släng dig i väggen!

Idag är det midsommarafton. Det betyder att det är en lång dag. Man ska vara vaken länge. Detta är det inga barn i den här familjen som tar den minsta lilla hänsyn till. Nej, nej, nej. Ska man svira natten lång så är det väl bäst att vakna vid kl.05.00 på morgonkvisten tycker dom. Mycket underlig inställning. Vi måste gjort något fel när vi uppfostrade dom.
För uppfostra det kan vi. Nu är vi till exempel på gång med ett jätteprojekt. Projektet heter "Skit i nappen och skit i pottan istället". Jag vet inte hur smart det är på en skala att ta allt i ett. Kanske 2 på en 10-skala?
Han fyller nämligen tre i höst. Inte ska han ha napp. Inte ska han ha blöja. Som han har haft i hela sitt liv. Jag vet! Vi tar ifrån honom allt på en gång! Ja! Vad bra!
Alltså. För honom måste ju det här te sig som jag vet inte vad. Skulle man översätta det till sig själv så skulle det väl vara som att sluta dricka kaffe, sluta röka, inte få köra bil samt att lära sig spela nyckelharpa på en och samma gång. Ett tufft jobb med andra ord.
Men just nu kan han faktiskt ha det. Den morgonpigge lille marodören.
Glad midsommar!



Dagens låt: Så går vi runt en midsommarstång (trad)- ni vet den där man sjunger om veckans alla dagar. "Så göra vi när vi bajsar bajs i pottan, bajsar bajs i pottan, bajsar bajs i pottan. Så göra vi när vi bajsar bajs i pottan, tidigt en fredagsmorgon"
På lördagen kan man ju sjunga "så göra vi när vi kräks i toaletten...

Inga kommentarer: