Summa sidvisningar

tisdag 3 juni 2008

Brudar, bärs och Hitler.

Gårdsloppis är fint. Gårdsloppis är bra. Gårdsloppis är festligt. Gårdsloppis vill man ha. Varje da'. Eller i alla fall en gång om året.
I söndags drog vi grannar ut skatterna från våra respektive källarförråd till allmän beskådan på gården. En hel del gamla loppistorskar kom förstås och fyndade. Det första jag sålde var en Lill-Babssingel för 5:- samt en packe gamla filmisar med bröderna Cartwright för 10:-. Strax därefter kom en man som jag vet heter Pentti (dock inte Pentti Varg) och storhandlade av mig. Han köpte en hel kasse med ölglasunderlägg för 50:- samt en bok om Hitler för 20:-. Sådana kunder gillar man. Inte som gillar öl och Adolf alltså - utan såna som törs lätta på lädret.
När loppisen var till ända efter fyra roliga, men kokheta, timmar, så hade många utav grejerna bytt källarförråd. Min tavla som står i förgrunden på bilden hamnade i Lilians förråd. Och jag köpte nåt av nån annan som åkt ner i mitt källarförråd. Toppen! Och ännu mera toppen var att jag och dotter Wendy drog in närmare 600:-

I L O VE loppis. Om det finns ett paradis som man kommer till efter att man dött så måste det vara en gigantisk stor loppis. Hoppas kan man ju alltid.


Musik idag då? Ja, varför inte något med Johnny Cash eftersom loppis ger cash. Jag väljer I got stripes.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, jädrans det glömde jag ju! Skit oxå.
Grannjonas var lycklig för att han fyndat 50 rislampor för en hundring! Var det du som krängde dem? Var ju dumt isåfall!,
För föreställ dig dem upphängda i trädgården i stugan på midsommar!
Urtjusigt!
Hoppas verkligen ni kommer dit i år! Allihop i din härligt ludna familj!