Summa sidvisningar

torsdag 26 juni 2008

Jag är inte velig. Eller är jag det? Nä. Jo.


Website counter


Jag avundas verkligen alla människor som redan vet från femårsåldern vad dom vill bli när dom är stora. Dom som helt enket har ett utstakat mål. Nåt att kämpa för.
Jag fick den där obehagliga frågan senast igår. "Men vad vill du syssla med allra helst då?". Varpå jag får tunghäfta och en hjärna som kokar över. Bara för att jag inte vet. Så jag mumlade nåt om radio...skriva...kontor, mummel, mummel och avslutade som vanligt med ett "äsch, jag vet inte!!!".
Jag vet inte vad jag vill. fast att bli pensionär är väl önskedrömmen. En glad, frisk pensionär med pengar som slipper tänka karriär. Gud, vad skönt. Behagligt.
Jag vet inte ens vad jag vill med den här bloggen. Skulle nån fråga mig så skulle jag antagligen bli röd i ansiktet och flämta fram nåt om att "det är ju så kul att skriva och...äsch, JAG VET INTE!!!".

Dagens låt: Tougher than the rest - Bruce Springsteen. Önskar att man iallafall kunde säga det. Jag är minsann tuffare än resten! Fast vilka är resten? Tänker jag rest tänker jag mest pyttipanna. Och att vara tuffare än en pyttipanna - exakt hur tufft låter det?

Inga kommentarer: